fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: След „Фермата“ Присияна си има известно гадже

Жените си бяхме втълпили, че имаме силна нужда от мъже, а можехме да направим женска коалиция, така се разкая за стратегията си във „Фермата“ Присияна, която отпадна от формата. „Нямаше какво толкова да ги пазим тези мъже“, това е мнението на актрисата от отбор „Елбетица“.

Без изненада актрисата призна, че си е била най-близка с Емилия. Това не е странно, като се има предвид, че тяхната близост предизвика един от най-скандалните моменти в предаването. Още в началото Писияна поиска да опипа имплантите в гърдите на Емилия и получи веднага разрешение.

Нямаше как отпадналата фермерка да не спомене присъствието на Петър в отбора им, тъй като колегата ѝ актьор и без друго е най-запомнящия се участник в аграрното риалити. „Петър имаше пръст във всичко“, коментира Присияна, като стана ясно, че за нея това не е положителна оценка.

„Много философски думи каза. Жените си мислят, че имат нужда от мъжка сила, докато не разберат, че могат и без нея“, това коментира водещият на „Тази сутрин“ Златимир Йочев, на когото първо отиде на гости Присияна. Тя обаче не отговори на неговите думи и се наложи Злати да обяснява, че са били казани като комплимент.

Приси реши да остане в България поне засега

Едва в следващото предаване на bTV – „Преди обед“, актрисата от Саутхемтън заяви, че се е изправила пред дилема. Тя трябвало да реши да се върне ли в Англия, където вече има творческа среда и ангажименти, или да използва популярността си от „Фермата“ в родината си.

Присияна за момента е решила да остане в България и да се опита и тук да изгради артистична кариера. „Искам да пробвам българското кино“, заяви тя. Актрисата каза, че съзнава, че ще ѝ е трудно, ако не заради друго, то заради специфичното ѝ „р“.

„Вече няма смисъл някой да се бори за сърцето ми, то е завладяно. Влязох необвързана, вече съм обвързана“, това признание направи Приси в края на интервюто си в „Преди обед“. Тя обаче отказа да отговори нито дали става въпрос за човек от риалитито. „Няма да остане тайна, всичко ще се публикува“, това каза Писияна, с което намекна, че половинката ѝ е известна публична личност.

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!