fbpx

След Диана Димитрова и друга жена разказа история за насилие

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Побой, психически и физически тормоз – това е историята на млада жена, която е малтретирана от бившия си приятел. Това е Десислава Димитрова, която се оплака, че след раздялата им той разпространява нейни интимни снимки.

И тук за учудване на зрителите лицето и името на насилника се крият. Той отрича обвиненията срещу себе си, затова, че е болезнено ревнив и упражнява физическо насилие над партньорката си, което потвърждава и бивша негова приятелка.

Пред камерата на Жоро Игнатов в „Съдебен спор“ той нарече всичко това спекулации и се скри без да даде обяснение.

Двете дами са единодушни, че той се държи по този начин, насилник е и болезнено ревнив. Описват го като арогантен и агресивен след употреба на алкохол.

Всичко това е болезнено познато на доста жени, които и в този момент продължават да мълчат и търпят такова отношение, но зрителите на предаването избухнаха заради това, че се крие самоличността на този „мъж“ и закона е на негова страна.

Лошото е, че насилници като този в Съдебен спор и като Юлиан Вергов, са пазени яко от закона… Жалка история!

Не прави чест на предаването да криете насилника и да показвате жертвите.

Категорично против съм срещу това,че се крие насилника,а жертвата се показва с лице и име.Много сбъркана система на защита,вместо да се пази жертвата,се пази насилника.Ако е невинен,да се яви лично с име и лице,а не да крият от предаването.За мен това е двоен стандарт.

В БГ насилниците /независимо какъв тормоз прилагат/винаги излизат чисти ,за разлика от жертвите им,които трябва освен болката която носят от преживяното да продължат живота си.

Много зрители поздравиха момичето за смелостта да излезе с лицето и името си.

Момичето си е имало работа с мутра. Евала и за смелостта да застане пред цяла България и да го разобличи. Скриха му името, но хората се сетиха кой е. За първи път в това предаване виждам толкова компетентен адвокат. Мили момичета, не си губете времето с такива индивиди и подобия на мъже. И деца не им раждайте да не се размножават. Дъщеря му, която не ядяла не знам кво си днес, утре ще яде каквото намери. Ще си мечтае за съдбата на тези момичета.

външна реклама


Блиц Новини
Рачков се подигра брутално в Капките на футболните национали преди мача с Унгария

Кадри: „Нова телевизия“ и БНТ: Рачков се подигра брутално в Капките на футболните национали преди мача с Унгария Един от водещите на „Като две капки вода“ Димитър Рачков се изгаври с футболните национали на България. Това стана в последното издание на риалитито за певчески имитации снощи. 50-годишният бургазлия на два …

БГ звезди
Страшна излагация в Сървайвър по БТВ: Братът на Коцето скочи да бие жена

кадри bTV: Братът на Коцето скочи да бие жена Появата на т.нар. чалга коалиция в отбора на родните знаменитости в „Сървайвър“ със сигурност промени динамиката на цялото шоу. В самото племе обаче тя вече има яростна опозиция в лицето на световната шампионка по кану-каяк Станилия Стаменова. От анонсите за новия …

БГ звезди
Стана тя, каквато стана: Журналист събори майката на бебе Джулиана Гани на сцената

Кадри: Антон Стефанов, фейсбук: Журналист събори майката на бебе Джулиана Гани на сцената Огромен сакатлък стана в Националния дворец на културата в София по време на награждаване. Моделът Джулиана Гани стана Модна икона за 2022 г., но запомни вечерта с още нещо. Тя замалко да се пребие заради близкия си …

error: Content is protected !!