fbpx

След Диана Димитрова и друга жена разказа история за насилие

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Побой, психически и физически тормоз – това е историята на млада жена, която е малтретирана от бившия си приятел. Това е Десислава Димитрова, която се оплака, че след раздялата им той разпространява нейни интимни снимки.

И тук за учудване на зрителите лицето и името на насилника се крият. Той отрича обвиненията срещу себе си, затова, че е болезнено ревнив и упражнява физическо насилие над партньорката си, което потвърждава и бивша негова приятелка.

Пред камерата на Жоро Игнатов в „Съдебен спор“ той нарече всичко това спекулации и се скри без да даде обяснение.

Двете дами са единодушни, че той се държи по този начин, насилник е и болезнено ревнив. Описват го като арогантен и агресивен след употреба на алкохол.

Всичко това е болезнено познато на доста жени, които и в този момент продължават да мълчат и търпят такова отношение, но зрителите на предаването избухнаха заради това, че се крие самоличността на този „мъж“ и закона е на негова страна.

Лошото е, че насилници като този в Съдебен спор и като Юлиан Вергов, са пазени яко от закона… Жалка история!

Не прави чест на предаването да криете насилника и да показвате жертвите.

Категорично против съм срещу това,че се крие насилника,а жертвата се показва с лице и име.Много сбъркана система на защита,вместо да се пази жертвата,се пази насилника.Ако е невинен,да се яви лично с име и лице,а не да крият от предаването.За мен това е двоен стандарт.

В БГ насилниците /независимо какъв тормоз прилагат/винаги излизат чисти ,за разлика от жертвите им,които трябва освен болката която носят от преживяното да продължат живота си.

Много зрители поздравиха момичето за смелостта да излезе с лицето и името си.

Момичето си е имало работа с мутра. Евала и за смелостта да застане пред цяла България и да го разобличи. Скриха му името, но хората се сетиха кой е. За първи път в това предаване виждам толкова компетентен адвокат. Мили момичета, не си губете времето с такива индивиди и подобия на мъже. И деца не им раждайте да не се размножават. Дъщеря му, която не ядяла не знам кво си днес, утре ще яде каквото намери. Ще си мечтае за съдбата на тези момичета.

Блиц Новини
Пълен обрат в “Денсинг старс”! Искат жената на Радков да води вместо него

кадри bTV Шоуто “Денсниг старс Екстра”, което следи танцовия формат зад кулисите, предварително беше нарочено заради водещата Станислава Ганчева. За мнозина беше чиста наглост съпругата на водещия Краси Радков да получи покрай него свое предаване на гърба на основното. След скандалното представяне на Радков в първия епизод на живо и …

Блиц Новини
Безжалостна атака срещу Алекс Сърчаджиева заради “Аз обичам България”

кадри bTV След излъчването на първия епизод на новото шоу на bTV “Аз обичам България” в социалните медии започна масово негодувание. То е насочено основно към водещата Алекс Сърчаджиева. Зрителите използват един и същи израз, за да опишат с какво ги дразни – “лигави се”. “Аз обичам България” започна при …

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

error: Content is protected !!