fbpx

След Черния петък оставаме без пари за Коледа и Нова година

Блиц Новини

Кадри Bulgaria ON AIR: След Черния петък оставаме без пари за Коледа и Нова година

Голямата еуфория около черния петък и лудото пазарене на щяло и нещяло отмина и сега някои от клиентите се чудят какво да правят с „мечтаната покупка“.

Не е тайна, че у нас такива кампании не носят най-ниските цени и в много от случаите хич не е изгодно.

Другият проблем е, че бързо свършват стоките на промоция и някои, които са се настроили все пак да си купят нещо пазарят за емоцията.

Идеален период за търговците е да изчистят стара и залежала стока от магазините си.

Такъв е и случая с клиент, на когото предлагат мостра на уж страхотна цена, но в недобър търговски вид.

Черен петък в кавички….

Харесах си телевизор в Технополиса до Метро.

Отивам и веднага ми се казва, че няма наличност и имат само мостра – остъргана и прашна, домъкната господ знае откъде.

Та представителят в този магазин без да си прави труда грам да провери има ли наличност в други магазини ми казва, че аз съм бил късметлия, че този продукт съм го намерил от 1,900 намален на 1.200, ма търговец отвсякъде,😁😁, и ми казва, че тази мостра съм трябвало да я купя, щото цената била страхотна…

Това не е единичен случай, няма и да е последен. Да не забравяме, че идват и коледните празници, където харченето на пари е още по-голямо.

Чистят си боклуците…

А което е читаво, му увеличават цената, задраскват я и го пускат на редовната му цена, само дето го представят, като намаление.
Реално трябва да се казва не „Черен петък“, а „Седмица за лов на ахмаци“..

След такива измислени черни петъци и коледни промоции, цените на продуктите са още по-ниски. Такива неща се пазаруват януари и февруари, когато няма никой в лъскавите им магазини!

Друг трик е, че намалят най-много цената на най-скъпата стока и слагат табели „последни бройки“ за да не се замисляш много много, „че няма време и ще го вземат под носа ти“. Честито на тези, които успяха да се сдобият с желаната стока и идва втори жанс за останалите на Коледа.

Блиц Новини
Три тв състезания – три Мис България. Коя спечели сърцата ни?

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси Карабойчева-Димитрова Три са най-обсъжданите предавания в българския ефир през този сезон – „Игри на волята“, „Фермата“ и „Мастършеф“. Освен това, че те приковаха интереса на публиката, между продукциите има и още нещо общо. И в трите телевизионни състезания с включиха …

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

error: Content is protected !!