fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Зрителите са раздвоени по отношение на завръщането след 10 години на „Денсинг старс“ на българския екран. Още след първия тур на танцовата надпревара ентусиазмът, с който беше чакана, взе да се изпарява. А причините за това са няколко.

На първо място зрителите се разбунтуваха срещу продължителността на „Денсинг старс“. Според повечето 5 часа е твърде много време и на каквото фантастично ниво да е продукцията, никой не може да издържи толкова пред телевизора. А повечето смятат, че нивото далеч не е толкова високо.

Веднага се забеляза и много голям гаф с регламента.

„Как така затварят линиите около 4 часа след танца на първата двойка и около 20тина минути след танца на последната? Доста е несправедливо, ако въобще има някакво реално зрителско гласуване“, това е само един много коментари в този смисъл.

Следващият дразнещ зрителите елемент се оказаха водещите. Повечето коментари са най-вече критики към Краси Радков за шегите му. Дори и феновете му признават, че той просто не е за това шоу.

Но тъй като повечето зрители са наясно, че закачките ги пишат сценаристите, а водещите само ги казват, критиките са насочени основно към тях:

По отношение на самите участници вече се появиха разделителни линии. Дара, д-р Щонова и Емануела спечелиха сърцата на зрителите, макар че Натали Трифонова блесна така, че остави всички в сянката си.

Зрителите са зарадваха и на каратистката Ивет Горанова, а репликата ѝ, че трябва да помни, че има партньор, а не спаринг партньор на дансинга, беше може би най-смешното нещо в цялото шоу.

Може да се каже, че „Денсинг старс“ почна новия сезон като Виктор Стоянов от „Ергенът“ – с падане и резил.

Да се надяваме, че също като него, цялото предаване ще се изправи. Иначе за другите мъже в шоуто засега коментарите са предимно поздравления за смелостта и съчувствие за почти сигурните провали на дансинга.

 

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!