Слави Трифонов пусна своя „престижна“ топ класация на най-безочливите и нагли изказвания

Новини
реклама

Кадър 7/8 TV

Наскоро ви представих моя топ 10 на най-безочливите и нагли изказвания от последните дни на политическата клика и нейният обслужващ персонал. Аз си мислех, че класацията ще е топ 10, но всъщност тя уверено върви към топ 100, написа той в пост в социалната мрежа.

Ето новите изказвания, които попадат в тази толкова престижна класация:

“Проф. Георги Близнашки: Президентът да се избира от Народното събрание, за да не влизат случайни хора във властта”
(Донякъде професорът е прав – един случаен човек, наречен Росен Плевнелиев, влезе във властта, стана президент и избра друг случаен човек, наречен Георги Близнашки, за служебен премиер)

“Проф. Антоанета Христова: Всичко, което се случва, е част от огромна хибридна война” (така вижда протестите друг облужващ професор)

“Александър Йорданов: Това не е протест, а болшевишки антибългарски метеж” (така вижда протестите седесарят от ГЕРБ)

„Милена Фучеджиева: Ковчези, бесилки, черепи – отвратена съм от това, което виждам” (това пък е гледната точка за протестите на някои културтрегери)

„Огнян Минчев: Управлението може да си отиде, но няма какво да дойде”

“Каракачанов: Протестите искат да доведат гей браковете и да създадат джендър република” (изказването на вицепремиера влиза директно в моя топ 3)

“Митрополит Николай: За първи път от спасяването на българските евреи държавата чува гласа на църквата” (това е само малка част от пламенната реч в защита на Бойко Борисов, която обслужващият митрополит произнесе по време на службата на големия християнски празник – Успение Богородично. В църквата митрополитът определи управлението на Бойко Борисов като „благодатно време“ за Църквата)

“Георги Марков, ГЕРБ: Чака ни мор, фалити, бедност, стрес, международна изолация. България ще стане погребална агенция. Долу Румен Радев” (явно след “благодатното време” идва Апокалипсис)

“Деница Сачева: Говорете си фейсбук пехливани, не ми пречите”
(освен като тулупи, самозабравилата се власт разглежда своите граждани и като пехливани)
“Сачева: Борисов ли е единственият мъж с пистолет в България?” (Социалният министър прави всичко възможно да влезе с най-много безочливи изказвания в топ 100)

„Мария Габриел: Европейският съюз уважава България заради управлението на премиера Борисов” (изказването е от края на юни, но твърдо заслужава място в топ-а)

„Харалан Александров: Борисов е свирепо нападнат” (изказването също е от края на юни, но то има своето място напред в класацията, най-вече заради последващия анализ на Харалан Александров за изтеклите снимки от спалнята на Бойко Борисов: “Това, което изби рибата, бе снимката с голия премиер. Мъжете силно се разтревожиха, а жените се умилиха и се трогнаха. Имаше порив да бъде защитен, все едно виждат в него бебе, което имат нужда да го завият – да защитим уязвимото тяло на нашия лидер”)

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Симеон Сакскобурготски: За всички е ясно, че е време за промяна

реклама Снимка wikipedia ОБРЪЩЕНИЕ НА Н.В. ЦАР СИМЕОН II ПО СЛУЧАЙ 22 СЕПТЕМВРИ-ДЕН НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ: В навечерието на 22 септември, тази толкова значима дата – обявяването на Независимостта на България, с което страната става суверенен, самостоятелен и равноправен субект в международните отношения, нека осъзнаем, че това е било …

Новини
Слави Трифонов пусна ново парче – „Мутри сбогом“

реклама Снимка ФБ Трифонов представи най-новата песен, написана специално за за актуалните събития в момента в България. Ето какво написа той: Музиката е изумително изкуство, няма значение колко можеш да пееш, важното е да искаш. А когато желанието за песен се събере с желанието за свобода и справедливост, се получава …

Новини
И Рачков подобно на Мария Игнатова призна за новата си любов

реклама Снимка инстаграм Като голямо щастливо семейство Димитър Рачков и плеймейтката Анита отпразнуваха рождения ден на комика. Макар дълго време да крие отношенията си с блондинката, Рачков най-накрая направи признание. Повод за това стана 48-ият рожден ден на бургазлията. Рачков, който отскоро бълва снимки и видеа в инстаграм, показа как …