fbpx

Слави Трифонов пусна своя „престижна“ топ класация на най-безочливите и нагли изказвания

Новини
реклама

Кадър 7/8 TV

Наскоро ви представих моя топ 10 на най-безочливите и нагли изказвания от последните дни на политическата клика и нейният обслужващ персонал. Аз си мислех, че класацията ще е топ 10, но всъщност тя уверено върви към топ 100, написа той в пост в социалната мрежа.

Ето новите изказвания, които попадат в тази толкова престижна класация:

“Проф. Георги Близнашки: Президентът да се избира от Народното събрание, за да не влизат случайни хора във властта”
(Донякъде професорът е прав – един случаен човек, наречен Росен Плевнелиев, влезе във властта, стана президент и избра друг случаен човек, наречен Георги Близнашки, за служебен премиер)

“Проф. Антоанета Христова: Всичко, което се случва, е част от огромна хибридна война” (така вижда протестите друг облужващ професор)

“Александър Йорданов: Това не е протест, а болшевишки антибългарски метеж” (така вижда протестите седесарят от ГЕРБ)

„Милена Фучеджиева: Ковчези, бесилки, черепи – отвратена съм от това, което виждам” (това пък е гледната точка за протестите на някои културтрегери)

„Огнян Минчев: Управлението може да си отиде, но няма какво да дойде”

“Каракачанов: Протестите искат да доведат гей браковете и да създадат джендър република” (изказването на вицепремиера влиза директно в моя топ 3)

“Митрополит Николай: За първи път от спасяването на българските евреи държавата чува гласа на църквата” (това е само малка част от пламенната реч в защита на Бойко Борисов, която обслужващият митрополит произнесе по време на службата на големия християнски празник – Успение Богородично. В църквата митрополитът определи управлението на Бойко Борисов като „благодатно време“ за Църквата)

реклама

“Георги Марков, ГЕРБ: Чака ни мор, фалити, бедност, стрес, международна изолация. България ще стане погребална агенция. Долу Румен Радев” (явно след “благодатното време” идва Апокалипсис)

“Деница Сачева: Говорете си фейсбук пехливани, не ми пречите”
(освен като тулупи, самозабравилата се власт разглежда своите граждани и като пехливани)
“Сачева: Борисов ли е единственият мъж с пистолет в България?” (Социалният министър прави всичко възможно да влезе с най-много безочливи изказвания в топ 100)

„Мария Габриел: Европейският съюз уважава България заради управлението на премиера Борисов” (изказването е от края на юни, но твърдо заслужава място в топ-а)

„Харалан Александров: Борисов е свирепо нападнат” (изказването също е от края на юни, но то има своето място напред в класацията, най-вече заради последващия анализ на Харалан Александров за изтеклите снимки от спалнята на Бойко Борисов: “Това, което изби рибата, бе снимката с голия премиер. Мъжете силно се разтревожиха, а жените се умилиха и се трогнаха. Имаше порив да бъде защитен, все едно виждат в него бебе, което имат нужда да го завият – да защитим уязвимото тяло на нашия лидер”)

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
2
Предлагат извънредно положение до края на март, затварят училища и заведения

реклама Кадър видео Новини.бг Здравният министър Костадин Ангелов предлага от петък нови строги здравни мерки, които ще бъдат обсъдени на заседание на Министерския съвет. На практика ще останат да работят само хранителните магазини, банките, общественият транспорт. Удължаване срока на обявената епидемична обстановка до края на март, предлага здравният министър, освен …

Новини
Шоу кухня за деца “Вкусно с OLA” – единствената поредици от открити уроци по здравословно хранене

реклама Шоу кухня за деца “Вкусно с OLA”, е реализирано от верига заведения OLA Taste of MED и е единствената в страната ни поредица от открити уроци по здравословно хранене, насочени към децата от 4 до 11 години. Нашата цел е да изградим в съзнанието на децата навици на разнообразното, …

Новини
Д-р Пожарашки: От личен опит в борбата ми за живот с Ковид ви казвам: Дишайте активно възможното дълбоко, но не насилвайте

реклама Кадър видео БТВ Срещата ми с вируса започна през последната седмица на октомври, 2020 с лека кашлица. Последва тест и позитивен резултат. Посетих веднага Болница „Токуда“ за изследвания и лечение, което започнах в къщи по утвърдена в опита схема за лечение на заболяването. Симптомите бяха кашлица, температура, безсилие, мускулни …