fbpx

Слави Трифонов: Прокуратурата няма никаква представа за парите, кюлчетата и „прекрасната госпожа“ от спалнята на Борисов

Новини
1
реклама

Снимка профил ФБ/Слави Трифонов

След като преди няколко дни Специализираната прокуратура обяви, че не намира нищо нередно в записите с Бойко Борисов, вчера Софийска градска прокуратура обяви, че не намира нищо нередно и в снимките и видеото от спалнята на Бойко Борисов. Не намира нищо нередно и в чекмеджето му, коментира Трифонов в профила си в социалната мрежа.

реклама

Ето какво написа още той:
В съобщението си от вчера Прокуратурата де факто казва, че няма никаква представа дали са истински парите и кюлчетета в чекмеджето.
Прокуратурата казва, че няма никаква представа коя е “прекрасната госпожа”, снимала в спалнята на министър-председателя. Снимала включително и как той “спинка сладко” с пистолет до главата си.
Прокуратурата казва, че няма никаква представа как да открие фамозната “Мата Хари” и заради това, забележете – Прокуратурата спира наказателното производство по скандалните снимки и скандалното видео.
Че за какво ни е въобще тогава Прокуратура, която никога няма никаква представа за абсолютно нищо, уличаващо властта?
А, да, на властта й е нужна такава Прокуратура. За работата на Прокуратурата само властта може да каже: “Конграчулейшън!”
Две са думите, които ми хрумват след тези уникални съобщения на Прокуратурата. Думите са саморазобличаване и затвърждаване.
Саморазобличаване на Прокуратурата като слуга на Изпълнителната власт и затвърждаване на легитимността на протестите от лятото, които искаха едновременно оставките и на министър-председателя, и на главния прокурор. Видимо протестиращите съвсем правилно са гледали на Бойко Борисов и Иван Гешев като едно цяло, като един отбор в една превзета, мафиотизирана държава. И колкото и двамата да обичат да се правят на луди, както стана ясно от единия запис, истината е една и тя не може да бъде скрита.
Това, което направи Прокуратурата вчера е абсолютното доказателство, че протестите лятото са били прави и абсолютното доказателство, че тези хора трябва веднага да се махнат от нашия живот!
Всъщност, още през лятото един холандски карикатурист обрисува зависимостите между Изпълнителната и Съдебната власт в България, зависимости, които днес косвено се потвърждават от замитането на скандалните записи и снимки. Тази карикатура казва всичко:

реклама
loading...

Ти Слави,Ти си виновен за неуспешните протести,не ги поведе.
Студентите без бухалки и павета ,не са студенти по време на протести.
Претестиращите бяха Ботев и четниците,а Ти и студентите ,българите след Априлското въстание,на които Ботев се надяваше да го подкрепят и присъединят.
Слави,Ти се уплаши да не нарушиш закона и да не те окошарят по поръчка преди изборите.
Имаш още един шанс да събориш мафията,дано успееш!!!
Въпрос
Тошко Йорданов и Крум Савов да отговорят в ефир защо мразят циганите?(много им личи)
Защо аз не мразя българите,мразещи циганите?
Виждал ли си абориген летец и евреин жътвар,ако не ,трябва ли да ги мразим?
Аз съм циганин и не ме мрази и нито обичай,което невинаги означава безразличие.
Не вдигай летвата за циганите,като за летците.
Мерси Слави
Твой приятел /самозванец/
Давид

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Германски учени твърдят, че са намерили слабото място на вируса

реклама Кадър видео Нова ТВ Германски учени твърдят, че са намерили слабото място на COVID-19. С помощта на компютърен модел те са установили как могат да пресекат пътя на вируса към човешките клетки. За целта, според тях, е необходимо определен ензим в организма да бъде деактивиран.   Ставаме ли свидетели …

Новини
Ивелин Попов не отхвърли възможността да играе за националния отбор

реклама Снимка профил инстаграм Чухме се с Ясен Петров. Аз се възстановявам от контузия. Нека да минат подготовките и да започна да играя и ще видим. Имахме доста конструктивен разговор с новия селекционер Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов не отхвърли възможността да се завърне в представителния ни тим. …

Новини
Георги Гергов за Ковид-19: Толкова се пазих, и пак

реклама Кадър Канал 3 Пловдивският бизнесмен Георги Гергов е в болница в Пловдив, за момента без усложнения. Той изобщо не е имал симптоми, но решил превантивно да си направи PCR тест, който обаче се оказал положителен. Понеже страда от диабет, Гергов бил настоятелно посъветван от лекарите да постъпи в здравно …