fbpx
Блиц Новини

Кадри Нова ТВ и профил ФБ: Слави Трифонов да отговори веднага на Цветелина Грахич и Мон Дьо, за да ги постави ги на мястото, призовават феновете му

Почти сигурно е, че Слави Трифонов ще отговори на обвиненията на Цветелина Грахич, смятат хора от кухнята.

Възможно е да не го направи лично, но пък някой от сценаристите да влезе в ролята на говорител.

Според мнозина истината в случая има и друга гледна точка, която засега не е представена.

Малко вероятно е това да е Тошко Йорданов, но защо не Евгени Димитров Маестрото, който преди дни се ожени за новинарката на БТВ Виктория Готева.

Разтърстващата изповед на бившата вокалистка на Слави Трифонов – Цветелина Грахич пред Мариян Станков Мон Дьо докосна много хора.

Блиц новината обиколи всички медии в България.

Досега сигурно само най-близките около нея, знаеха истината за раздялата й с шоуто.

Певицата получи огромна подкрепа след излъчването на интервюто и нито дума от страна на другата страна.

Може би от „Шоуто на Слави“ смятат, че е под достойнството им да влизат в обяснителен режим с една бивша вече тяхна колежка.

Повечето хора застанаха зад нея, склонни да й вярват, тъй като тя не е единствения човек, пострадал от лошо отношение от страна на екипа му.

Ето част от коментарите:

Красиво,талантливо момиче си Цвети! Живота е пред теб! Така е трябвало да стане! Няма нищо случайно на този свят!!! Като гледам Слави и компания са цъфнали и вързали!

Браво Грахич!!!

Когато една врата се затваря, друга се отваря! Бъди жива и здрава, вярвай в себе си и следвай мечтите си! А пък Шоуто от доста време няма кой да го гледа. И с тази политика тотална излагация! Замряха!

Даже не знаех, че е уволнена. Чиста душа, за това страда, но в живота често се случва така, употребяват те и те захвърлят като отпадък. Хубаво е, че има човек до себе си и я подкрепя! Да си жива и здрава, мила!

Цвети, Господ бави но не забравя и те ще си платят за дяволъка. Успехи и смело напред!!!

Слави да помисли за какво иде реч, или пак ще се скрие.

Бъди жива и здрава! Гледай напред! Много певици си тръгнаха от Слави. Така и не разбрахме защо се скараха и разделиха с Камен Воденичаров. Много им се радвахме, когато бяха заедно и ни веселяха със Зуека и другите. Явно има нещо в характера му.

Поредната жертва на Трифонов. Успех!

Има и някаква подкрепа в полза на Слави от страна на зрителите, но съвсем слаба.

Ако не беше Слави Трифонов, кой щеше да е чувал за теб?

Не прави чест на тази дама да говори за работодателя си, при негово отсъствие. Ако има нещо да казва, отива лично и му го казва. Но, в днешно време да си интригант и клюкар, явно увеличава шанса да си намериш по-добра работа.

От Ку-ку бенда много хора са започнали своята кариера. Не съм чула някой да говори с неприязън за него.
Странно ми е, че това изказване идва след 4 години ( все пак не е чакала 5 години). Дали пък няма нещо свързано с участието на Слави в политиката?

Той ти даде шанс, продължи напред! Успех.

Това са част от многобройните мнения на хората, гледали интервюто.

Грахич разказа случката от своя гледна точка.

Дали така мислят и от „Шоуто на Слави“ не се знае, само мълчание от тяхна страна, но при всички случаи това не е от полза за всички проекти, с които Слави се е заел.

БТВ
Кадиев впечатлен от Южна Корея

Напоследък Сашо Кадиев е все център на обсъждане каквото и да направи, както в личен, така и в случебен план. Само преди дни той се завърна от Южна Корея, където беше на пътешествие с дъщеря си Кати. Дошъл съм да говоря не за екзотика, а за отношенията дете – родител …

Блиц Новини
Евтим Милошев: Проблем със замърсяването има само на „Кранево – централен“

Проблемът със замърсяването на плажната ивица и вода около Кранево удря по имиджа на българския туризъм. Макар замърсяването да е локално от начина на разпространение на информацията може да пострада цялото Черноморие. Служебният министър на туризма Евтим Милошев опита да обясни проблема в студиото на „Здравей, България“. До 2-3 дни …

Блиц Новини
Трудно разпознаваеми фалшиви столевки се завъртяха в обращение

Кадри Нова ТВ Българската народна банка предупреждава за широкото разпространение на фалшиви столевки. Тревожно е нараснал броя на фалшивите пари, а в същото време много трудно за редовия българин е да забележи нередност в парите, с които оперира. Според данните на БНБ за първото тримесечие на миналата година засечените фалшиви …

error: Content is protected !!