fbpx
Блиц Новини

Кадри Нова ТВ и профил ФБ: Слави Трифонов да отговори веднага на Цветелина Грахич и Мон Дьо, за да ги постави ги на мястото, призовават феновете му

Почти сигурно е, че Слави Трифонов ще отговори на обвиненията на Цветелина Грахич, смятат хора от кухнята.

Възможно е да не го направи лично, но пък някой от сценаристите да влезе в ролята на говорител.

Според мнозина истината в случая има и друга гледна точка, която засега не е представена.

Малко вероятно е това да е Тошко Йорданов, но защо не Евгени Димитров Маестрото, който преди дни се ожени за новинарката на БТВ Виктория Готева.

Разтърстващата изповед на бившата вокалистка на Слави Трифонов – Цветелина Грахич пред Мариян Станков Мон Дьо докосна много хора.

Блиц новината обиколи всички медии в България.

Досега сигурно само най-близките около нея, знаеха истината за раздялата й с шоуто.

Певицата получи огромна подкрепа след излъчването на интервюто и нито дума от страна на другата страна.

Може би от „Шоуто на Слави“ смятат, че е под достойнството им да влизат в обяснителен режим с една бивша вече тяхна колежка.

Повечето хора застанаха зад нея, склонни да й вярват, тъй като тя не е единствения човек, пострадал от лошо отношение от страна на екипа му.

Ето част от коментарите:

Красиво,талантливо момиче си Цвети! Живота е пред теб! Така е трябвало да стане! Няма нищо случайно на този свят!!! Като гледам Слави и компания са цъфнали и вързали!

Браво Грахич!!!

Когато една врата се затваря, друга се отваря! Бъди жива и здрава, вярвай в себе си и следвай мечтите си! А пък Шоуто от доста време няма кой да го гледа. И с тази политика тотална излагация! Замряха!

Даже не знаех, че е уволнена. Чиста душа, за това страда, но в живота често се случва така, употребяват те и те захвърлят като отпадък. Хубаво е, че има човек до себе си и я подкрепя! Да си жива и здрава, мила!

Цвети, Господ бави но не забравя и те ще си платят за дяволъка. Успехи и смело напред!!!

Слави да помисли за какво иде реч, или пак ще се скрие.

Бъди жива и здрава! Гледай напред! Много певици си тръгнаха от Слави. Така и не разбрахме защо се скараха и разделиха с Камен Воденичаров. Много им се радвахме, когато бяха заедно и ни веселяха със Зуека и другите. Явно има нещо в характера му.

Поредната жертва на Трифонов. Успех!

Има и някаква подкрепа в полза на Слави от страна на зрителите, но съвсем слаба.

Ако не беше Слави Трифонов, кой щеше да е чувал за теб?

Не прави чест на тази дама да говори за работодателя си, при негово отсъствие. Ако има нещо да казва, отива лично и му го казва. Но, в днешно време да си интригант и клюкар, явно увеличава шанса да си намериш по-добра работа.

От Ку-ку бенда много хора са започнали своята кариера. Не съм чула някой да говори с неприязън за него.
Странно ми е, че това изказване идва след 4 години ( все пак не е чакала 5 години). Дали пък няма нещо свързано с участието на Слави в политиката?

Той ти даде шанс, продължи напред! Успех.

Това са част от многобройните мнения на хората, гледали интервюто.

Грахич разказа случката от своя гледна точка.

Дали така мислят и от „Шоуто на Слави“ не се знае, само мълчание от тяхна страна, но при всички случаи това не е от полза за всички проекти, с които Слави се е заел.

Блиц Новини
Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе

Кадри: БТВ Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе Интересна игра в „Стани богат“ направи варненката Мария Митева. „Честно казано, малко се шашнах от нейната визитка. Учила е в Лион, учила е в Сорбоната, после и в Бразилия, накрая и в Мексико. Там е работила като спасител на …

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

error: Content is protected !!