Слави Трифонов: Да, брифингите спират, но остават множество незададени въпроси

Новини
17

„Днес стана ясно, че брифингите на Националния оперативен щаб спират, с което ефирът на националните телевизии ще осиротее.
Да, брифингите спират, но остават множество незададени въпроси. Неудобни въпроси. Един такъв неудобен въпрос беше зададен днес на ген. Мутафчийски от моя колега в „7/8 Ти Ви“ Станислав Балабанов. Въпросът беше ще понесе ли ген. Мутафчийски морална отговорност за думите си, че хората ще измрат, че яко ще измрат“, написа Слави в профила си във фейсбук.

Повтарям – морална отговорност. Защото наказателната отговорност по член 326 за всяване на паника не е работа на ген. Мутафчийски, той няма как сам да се накаже. Наказателната отговорност трябва да му бъде потърсена от прокуратурата за „серия от изявления, будещи неоснователна тревога у гражданите в условия на извънредно положение“. Всъщност, обвинение с точно такива мотиви прокуратурата повдигна на фармацевта Асена Стоименова, само защото тя е имала неблагоразумието да алармира за вероятността от недостиг на определени лекарства в условията на извънредно положение. Значи, ако говориш за евентуален недостиг на лекарства – има обвинение, ако си премиер или шеф на Щаба и говориш, че ще дойде Адът и хората яко ще измрат – няма обвинение.

loading...

СЛУШАЙ ВЕ ГОЛОГЛАВ ТИКВЕНИК ЗАЩО ТЪРСИШ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ,АМИ МЪНГЪРОВ ЗАЩО НЕГО КОМЕНТИРАШ ТИКВЕНИК

Слави,Слави гледай си там чалгата и простотиите и си харчи милионите!! Професор Мутафчийски е висока топка за теб.Ставаш жалък!

Толкова жалки,но нагли хора като Слави Трифонов до кога ще търпи България ??? Вече минаха 30години и никой не го разследва за мафиотските му истории, нито че срива авторитета на един народ с чалги простотии …

Слави,Слави гледай си там чалгата и простотиите и си харчи милионите. С професора не се занимавай!!Висока топка е за теб и ставаш съвсем жалък!!

НАДЕЖДА,ЖАЛКИ СТЕ ВСИЧКИ ВИЕ ВИЕ,КОИТО ЗАЩИТАВАТЕ ТОВА ПРЕСТЪПНО ПРАВИТЕЛСТВО.А ПЪК МУТАВЧИЙСКИ СТАНА ЕДНА ЖАЛКА ФИГУРА ПРЕД ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЗАРАДИ АЛЧНОСТА СИ ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ.

Знаеш ли,кога спрях да ти вярвам г-н Трифонов?Преди много години,когато спряха шоуто ти по Канала и започна да го разпространяваш по кабеларките.Тогава пускахте по някоя песен от някой концерт,а отдолу вървяха надписи.Ти пееше на някаква сцена и беше облечен с хубава турско синя риза.Бяха много трудни времена,хората нямаха пари за насъщния пък камо ли за нещо друго…..А отдолу надписа вървеше:Ризата на Слави струва 400лв…..Помниш ли?Аз помня.Затова не ти вярвам г-н Трифонов и никога няма да ти повярвам.

За мен Слави е много спорна личност. През всичките години, откакто е на екран самостоятелно, не гледам предаванията му, но знам доста за него и заради един надпис на една риза мнението ми не би се променило – твърде елементарна причина, за да се снеме доверие от някого поради нея. Ръководя се от поговорката “ По дрехите посрещат, но по ума изпращат.“ Не че Слави е толкова умен. Без сценаристите си би бил никой, защото и пеенето му не ми харесва, но това е друга тема. В случая е прав, а генералът-лекар по стечение на обстоятелствата получил тази титла, преигра в старанието си пред генерала-пожарникар. Показа, че е загърбил моралния кодекс на лекаря. Пък който иска да вярва на изгъзиците на Мутрачийски и да не вярва на Слави. Това не променя нещата.

Чакайте прокурорът на Шайката да повдигне обвинения срещу индивид от Шайката, наивници.

Верният отговор на Мутафчийски би трябвало да бъде: Да, ще измрат много хора! И най вече манталитета на такива хора като Трифоновият Славо. Не става дума за физическата смърт на хирата, а за заличаването на долнопробния Славов манталитет и неговите селяндурски действия . Когато България се прочисти от тая селяндуска селска маса, от тая дълбока непросветеност, от тарикатлъка на такива като Трифоновият, само тогсва ще се променим към добро
Докато съществува Трифоновото недоразумение, ще си останем селска-провинциална и чалгарската страна. Долу Трифоновото недоразумение! Долу пошлия вкус който Дългия толерира! Долу Простащината на тоя чалгар!

Стига с това говорене, трябва и малко мислене преди говоренето.

Свали правителството Мона Лизке защо правокираш Слави той си проби път а колко около него печелят

17 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Колекторите да звънят само от 8 до 20 ч. в работен ден и не при работодателя му

Колекторите да могат да търсят длъжника само в работни дни от 8 ч. до 20 ч. и не при работодателя му, да не разгласяват информация за задълженията му и да не използват заплахи, обиди или принуда. Вземанията срещу потребител да се прехвърлят само след негово изрично писмено съгласие, дадено предварително …

Новини
Доктори подадоха сигнал срещу сигнала срещу доц. Мангъров

Лекари подадоха сигнал срещу колежката си д-р Сибила Маринова затова, че е нападнала и подала сигнал към Етичната комисия на Български лекарски съюз срещу доц. Атанас Мангъров. Сигналът срещу Мангъров дойде миналата седмица, след като той изказа мнение във Фейсбук, че броят на новозаразените случаи на коронавирус у нас се …

Новини
До 30 хил. лв. глоба за работодател при забавени заплати и осигуровки

Националният съвет за тристранно сътрудничество постигна принципна подкрепа за предложените от Министерството на труда и социалната политика промени в Кодекса на труда, съобщи пред журналисти в Министерския съвет председателят на тристранния съвет – вицепремиерът Марияна Николова, пише www.banker.bg. Правителството предлага повишаване на санкциите за недеклариран труд. При повторно нарушение, свързано …