fbpx

Скилър доведе Гала и панелистите до екзтаз на живо

Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Световноизвестният български бийтбоксър Скилър показа невероятните си способности на живо в студиото на Гала. Видеото от неговото участие вероятно ще се върти много, при това не само от млади ентусиасти на бийтбокса, а и от по-широка група меломани.

Скилър – с рождено име Александър Деянов, работи върху албум, който ще бъде записан само с човешки глас. С уменията си и помощта на електронни ефекти, музикантът прави всичко – поддържа ритъм, пее мелодии и създава хармонии, а също и имитира всевъзможни конкретни и атмосферни звуци.

Изпълнителят, който далеч е надхвърлил границите на бийтбокса, накара Гала и панелистите ѝ да се опулят на звуковия пейзаж, който той създаде на живо. Следвайки желанията на екипа, Скилър първо пресъздаде цяла гора само със звучи, после включи и птичи песни.

„Следващото желание е за родопска фолклорна атмосфера. Който си го е пожелал, ще го убия!“, каза очарованата от насложените звуци водеща. За Скилър обаче не беше проблем да наподоби не само звука на гайда в далечината, а и ехото на чановете.

Следвайки желанията, изпълнителят приключи звуковото пътешествие със звуци от близкия изток. Всички в студиото и пред екраните останаха буквално безмълвни от чутото.

Скилър разказа, че моментът, в който е разбрал, че бийтбоксът и имитацията на различни звуци имат смисъл, е бил доста стресиращ. Като дете, връщайки се от училище, той е бил нападна то глутница улични кучета.

Малко преди да бъде нахапан, той с всичката си сила изсъскал като настъпана котка. Глутницата се стреснала и разбягала. Скилър каза също, че понякога бийтбокса му е помагал да се разбере с чужденци, когато още не е знаел добре английски.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!