fbpx

Скандал след финала на „Един за друг“

Нова тв

Кадри Нова ТВ

Със скандал е съпроводен финала на най-романтичното риалити „Един за друг“. Победата отиде у семейството от Перник – Михаела и Венци. Двойката, която е заедно от 7 години, спечели над 80 бона от тв формата. Конкурентни двойки бяха Тишо и Софи и Елизабет и Йордан. Всички бяха на косъм от победата в даден етап на състезанието, но перничаните изкараха здрава психика и успяха на косъм да се справят.

Само че зрителите на предаването смятат, че победата им е подарена и незаслужена. За първи път в историята на най-романтичното риалити финалът се проведе пред всички двойки, които прекрачиха прага на вилата на любовта.

По-голяма част от тях бяха именно за Венци и Мишето. И гръмогласно ги подкрепяха. В един момент от финалната игра, която бе да се пренасят тухли, перничаните почти бяха изгубили шанс за победата. Много пред тях бе двойката на Тихомир и София. На крачка от последното препятствие Маргарита, която бе в агитката на Мишето и Венци, така извика, че стресна Тишо и Софи, двамата изпуснаха конструкцията си и трябваше да се върнат отначало.

Честито на победителите! Всичките три двойки заслужаваха да спечелят. Но… По- махленски финал, не бях гледала. Постоянните викове на Маргото и мъжа и, и на Ивайло от фермата, развалиха всичко. Ивайло постоянно викаше за Данчо, и уж им помагаше, а всъщност пречеше. Полицаите направо No coment, все едно бяха на футболен мач. Играта не беше за финал, никой не следеше за нередности и за неспазване на правилата, все едно водещите ги беше страх да се намесят със забележка или наказание. Сякаш гледахме някаква игра на улицата, и скандирания на хората от квартала. Накрая София и Тихомир бяха по- бързи от Мишето и Венци, но трябваше да чакат и там им паднаха кубчетата. Добър сезон, но финала не беше на ниво.

Простотията и ограничеността на защитниците на перничани беше абсолютно дъно!Злобата към Тишо и Софи пак взе своя връх!Друк е въпроса колко е честна победата и 10 000лв. след като екипа беше наясно за кого ще се гласува!Имаше и друг начин. на база най спечелени игри например!

Защо ги наричате все още ,,победители“ при толкова спорни моменти в тази игра, като цяло, и подпирането от страна на Михаела на конструкцията от тухлички, когато преминаваха през змейката. Тогава всички тухли се крепяха, тъй като бяха полегнали буквално на ,,змейката“.

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

Блиц Новини
След „Скрита самоличност“ на Геро и Рачков ще се пробва с „Пееш или лъжеш“

Кадри профил инстаграм Започна кастинг за нов сезон на музикалното шоу „Пееш или лъжеш“ с водещ Димитър Рачков. На колегата му Геро не му се получи със „Скрита самоличност“, ще видим при Рачков как ще е. Иначе забавният актьор със страхотно чувство за хумор се изгуби в скучното и монотонно …

Блиц Новини
Камен Воденичаров се разприказва за Слави, Милен Цветков и Тончо

кадри Нова телевизия, Фейсбук/Слави Трифонов Актьорът и шоумен Камен Воденичаров разкри какви са отношенията му в момента със Слави Трифонов и как гледа на бившите си колеги сценаристи като на политици. Той припомни, че освен приятели и колеги той и Дългия са били и съдружници, но са се разделили. „Всеки …

error: Content is protected !!