fbpx

Сиромахов: Не говоря с колегите си за политика

Незабавни статии

Кадри видео БТВ

Сценаристът и дългогодишен приятел на Слави Трифонов Иво Сиромахов, откровено сподели пред Натали Трифонова своята гледна точка за случващото се в политическия живот и страната в момента.

Радвам се, че не съм част от „чудната веселба“, която се вихри. Няма как да съм част, защото не нося на резил. Не мисля, че човек в парламента би могъл да бъде полезен на обществото, каза Сиромахов.

външна реклама

Избирателите казват, кои да са хората в парламента, но там малко може да се свърши за обществото. Политическите сюжети в този момент могат да се определят с две думи „Бай Ганьо“ и го е измислил Алеко Константинов, каза Сиромахов. Това важи от сто и двадесет години и не виждам надежда да се промени, някак си манталитета води към това. Парламентът е огледало на избирателите, каквито са те такива са и техните представители. Както казва Гогол „Не сърди на огледалото ако муцуната ти е крива“. Съществената промяна минава през семейството, възпитанието и инвестиция в образованието. Не става с прости хора, видяхме го толкова години, пробваме с прости – не може.

Решението според Иво Сиромахов е съвсем просто и логично:

Трябва да се появи един друг манталитет, който лека-полека да се бори с ганювщината, простащината, с агресията, с всички неща, чиито плодове ядем сега.

Хората от ИТН са ми приятели, но за да запазя приятелството си с тях не говорим за политика и по партийни въпроси, защото смятам, че приятелството е по-важно от това.

И оптимистично завърши:

Младите се вълнуват от това, което се случва и това е добре. Важното е да вървим в правилната посока и да имаме търпение, защото всяко хубаво нещо се постига с търпение.

външна реклама
БГ звезди
63-годишната Марта Вачкова изправи на нокти феновете си със снимки от плажа

Кадри: Инстаграм, Мартина Вачкова Голямата българска актриса Мартина Вачкова демонстрира изключителната си любов към морето. Почти през цялото лято тя постоянно публикува снимки и видеа от различни точки, където се наслаждава на заслужена почивка. Съвсем скоро – на 29 юли, дъщерята на Григор Вачков навърши 63 години. Възрастта обаче по …

БГ звезди
Гаджето на Кадиев побърка зрителите с чушка и домат

Кадри: Ивелина Чоева, Инстаграм Гаджето на Александър Кадиев – Ивелина Чоева, изненада последователите си в социалните мрежи. Тя реши да покаже как се гримира. За изненада на феновете си обаче, тя не използва познатите на всички червило, очна линия, сенки и фон дьо тен, а заложи на плодове и зеленчуци. …

БГ звезди
Възползваха се безплатно от труда на Лили Иванова

снимки: Инстаграм/Лили Иванова, кадър: bTV Едно от ненадминатите качества на примата на българската поп музика Лили Иванова е, че не спира да обича и да уважава публиката си. Любовта между феновете и певицата е толкова взаимна, че може да извини дори това, че някои зрители гледат нейното първокласно шоу гратис. …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!