fbpx

Симона след Фермата: Студът ме срина

БТВ

Кадри БТВ

След отпадането си снощи от селскостопанското риалити „Фермата“ Симона Милова гостува в „Тази неделя. Тя сподели, че не се чувства „кифла“ както я определят заради външния вид.

Изиграх един силен дуел и надскочих възможностите си, каза тя пред Петя Дикова. Влязох във „Фермата“ защото имах нужда да се откъсна от живота навън, семейство, приятели и да изпитам едни различни емоции.

външна реклама

Единствено съжалявам за скандала с Радо, той ме провокира непрекъснато докато бях вътре.

Мнението на зрителите е двузначно, едни я харесват такава, каквато е, но други не въобще не са съгласни с думите й в предвид това, което показа с присъствието си.

В интерес на истината очаквах да се представи още по зле на дуела,поне не се отказа,все пак е похвално. В такъв формат се влиза със знания и физическа подготовка.

Фермата не е лъжица за всяка уста.

Лицемерието и е най силната черта,според мен!Големи прегръдки с Асения, големи интриги и изведнъж Камелия и става фаворит….забрави си думите които им отправяше към нея и Елена…..

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!