fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевивия

Топ шефът Силвена Роу избра странен начин да рекламира последната си готварска книга. В нея са събрани по-традиционни рецепти, които според нея не се знаят от младите готвачи. „Едно пиле с ориз не могат да сготвят“, възмути се шеф Роу за модерните готвачи, които все гледат към екзотиката. „Аз живея в Азия, където се храним с очите. Не да ми люпнат с черпака някакви неща“, каза кулинарният специалист, чиято сцена за изява е най-вече Дубай.

Силвена Роу  се появи в „На кафе“ на Гала и не пропусна да даде куп съвети как да се храним. Според нея в никакъв случай не бива да преяждаме, а да спазваме принципа на японците – да спираме да се храним, когато се усетим 70% сити. Тя беше категорична, че така хората остават енергична.

„Аз искам да съм силна, да се боря с моите внучки, не да се седя на един стол и да викам „Ела, баби“ и да им тикам храна в устата“, обясни виждането си за живота Силвена Роу. Тя се изказа доста критично към суджуците и луканките, който по празниците са на всяка трапеза в България. Няма обаче нищо против изобилието на храна, което съпътства Коледа у нас.

Шеф Роу даде и още един съвет за месото. Тя препоръча, който може да си го осигури, със сигурност да избира ливадно хранено животно.

Съветите на топ готвачката, която мина от „отбор bTV“ в „отбор Нова“, не се харесаха много на панелистите на Гала. Според певецът Юли Константинов тя си противоречи, защото хем е против преяждането, хем се възхищава от планините храна на Коледа в България.

Дарко Ангелов пък каза, че е хубаво за знаеш произхода на храната си, ама не чак толкова подробно. „Аз не искам като си нарежа луканка, на етикета да пише „Това е Белчо“, отбеляза актьора. Гала обаче похвали много шеф Роу за разбирането ѝ, че храната е информация, който вкарваме в организма си и трябва да я разпределяме правилно.

„Коледа в Дубай почти няма“, призна Силвена Роу и допълни, че се чувства у дома и там, и тук. Тя каза, че усеща позитивното усещане на българите към нея, въпреки че в коментарите към публикациите ѝ в социалните мрежи винаги има и хейт. Според нея обаче той  е в реда на нещата като за българи.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!