fbpx

Силвена Роу: На внучките лошо им стана с какво ги храня, но пък е полезно

Блиц Новини

кадри bTV

Шеф Силвена Роу призна на живо по bTV, че Коледата, която кара със семейството си във Великобритания се е превърнала в лудница. “Двете внучки, да са живи и здрави, и двете са много активни. Донесоха всеки вирус, който съществува, от детската градина. Всички се изпотръшкахме по различно време, в различен момент”, коментира тя.

Според шеф Роу храната е най-важното нещо за бързото възстановяване, затова тя се хванала да прави здравословни храни за ужас на семейството.

“Сигурно лошо им става да деца, но ядат и пият. През цялото време се опитвам да им дам нещо здравословно”, коментира кулинарната майсторка.

Тя каза, че давала на внучката пилешка супа за подсилване. Тя обаче подчерта, че това ястие полезно, но само ако пилето е без антибиотици и отглеждано с естествена храна.

Черният кимион е много ценна билка, както и чубрицата, обясни шеф Роу. Тя подчерта, че слагала толкова чубрица, че супата да позеленее и тогава лечебната ѝ сила се проявявала.

Шеф Силвена Роу обрала точките на коледната трапеза с българско ястие – капама. Тя намерила във Великобритания българска фирма, от която взела традиционно кисело зеле.

“Отровата е в дозата”, каза шеф Роу по отношение на количеството храна.

Тя каза, че по-добре да се купи по-скъпо, но по-качествено месо за празниците. “В моята чиния за Коледа имаше 75% зелено и 25% протеини”, коментира тя.

“Сипваш си една нормална порция и после почваш да махаш. Аз така отслабнах”, заяви шеф Силвена Роу.

Блиц Новини
Градушката остави много убити животни по полето

Кадри Нова ТВ Огромни щети причиниха поредицата от градушки в различни части на страната през миналата седмица. Пострада доста имущество на хората като автомобили, покриви, прозорци. Постепенно възстановяването започна, хората подменят изпочупеното по имотите си. Не са малки и щетите по полето и в градините на хората. Редица насаждения пострадаха, …

Блиц Новини
Мариан Бачев подгонен от НАП за задължения

Снимка профил ФБ Актьорът комик Мариан Бачев е получил уведомление, че е неизряден платец и трупа задължения. Много хора са изпадали в такава ситуация, някои дори идея нямат, че дължат нещо, докато не се наложи да ползват административни услуги. Той сподели с феновете си в социалната мрежа, че вече е …

Блиц Новини
Иван и Андрей: Защо спира „Фермата“?

Кадри Неофишъл, ютуб Ние се сраснахме с Фермата. Голяма част от зрителите вярват, че това е формат на Иван и Андрей. Той формално не е, но на практика остава такова впечатление. Андрей сподели, че той е бил за продължаване на предаването, но Иван е бил против. В един момент не …

error: Content is protected !!