fbpx

Силвена Роу: На внучките лошо им стана с какво ги храня, но пък е полезно

Блиц Новини

кадри bTV

Шеф Силвена Роу призна на живо по bTV, че Коледата, която кара със семейството си във Великобритания се е превърнала в лудница. “Двете внучки, да са живи и здрави, и двете са много активни. Донесоха всеки вирус, който съществува, от детската градина. Всички се изпотръшкахме по различно време, в различен момент”, коментира тя.

Според шеф Роу храната е най-важното нещо за бързото възстановяване, затова тя се хванала да прави здравословни храни за ужас на семейството.

“Сигурно лошо им става да деца, но ядат и пият. През цялото време се опитвам да им дам нещо здравословно”, коментира кулинарната майсторка.

Тя каза, че давала на внучката пилешка супа за подсилване. Тя обаче подчерта, че това ястие полезно, но само ако пилето е без антибиотици и отглеждано с естествена храна.

Черният кимион е много ценна билка, както и чубрицата, обясни шеф Роу. Тя подчерта, че слагала толкова чубрица, че супата да позеленее и тогава лечебната ѝ сила се проявявала.

Шеф Силвена Роу обрала точките на коледната трапеза с българско ястие – капама. Тя намерила във Великобритания българска фирма, от която взела традиционно кисело зеле.

“Отровата е в дозата”, каза шеф Роу по отношение на количеството храна.

Тя каза, че по-добре да се купи по-скъпо, но по-качествено месо за празниците. “В моята чиния за Коледа имаше 75% зелено и 25% протеини”, коментира тя.

“Сипваш си една нормална порция и после почваш да махаш. Аз така отслабнах”, заяви шеф Силвена Роу.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!