fbpx

Силвена Роу и шеф Виктор Ангелов смазват БТВ

Блиц Новини

Снимки социални мрежи: Силвена Роу и шеф Виктор Ангелов смазват БТВ

Кастингът за сезон 6 в „Кухнята на ада“ вече тече и всички желаещи да се докоснат до кухнята на шеф Ангелов имат този шанс да пробват. По традиция сниманите епизоди се излъчват през февруари.

Отново водещ ще бъде Виктор Ангелов, с характерния си начин на работа от коъто много хора се стряскат, но все пак той поомекна през последните няколко сезона.

Шеф Ангелов не забравя колегите си и им дава поле за изява.

Миналият сезон в предаването присъстваха двама от най-добрите шеф готвачи на България, които по необявени до ден днешен причини се разделиха с „Мастършеф“ – Андре Токев и Петър Михалчев.

Конкурентното готварско шоу върви в момента и почти привършва.

Скоро ще стане ясен и новият Мастършеф, избран от тройката нови водещи – Илиан Кустев, Александър Таралежков и Явор Сарафов, които замениха приютените от Виктор Ангелов плюс Силвена Роу.

Токев, Михалчев и Ангелов дори обявиха, че имат нов общ проект, по който работят. Той щял да се излъчва през интернет платформи. Говори се, че и Силвена Роу ще пристъпи прага на Кухнята на ада и ще даде своя принос в обучението на бъдещи топ готвачи.

Атрактивната кулинарка се завърта около Нова ТВ, появи на парти на канала, а и беше поканена при Лора Крумова, за да разкаже за новата си кулинарна книга.

Това се случва за първи път в нейната кариера у нас.

Досега бе лоялна към телевизията, която й даде още един шанс за изява, но не се получи.

В същото време тя не пропуска случай да сподели колко добре се е чувствала в компанията на предишните си колеги в „Мастършеф“ – Токев и Михалчев. Може би съвсем скоро ще се събере с тях и то в „Кухнята на ада“ при Виктор Ангелов.

„Хелс китчън“ по традиция вече трети сезон ще трябва да се бори за рейтинг с „Ергенът“, а и се говори, че в подготовка е риалити за бременната Николета Лозанова, което също се очаква да е хит.

БТВ
Кадиев впечатлен от Южна Корея

Напоследък Сашо Кадиев е все център на обсъждане каквото и да направи, както в личен, така и в случебен план. Само преди дни той се завърна от Южна Корея, където беше на пътешествие с дъщеря си Кати. Дошъл съм да говоря не за екзотика, а за отношенията дете – родител …

Блиц Новини
Евтим Милошев: Проблем със замърсяването има само на „Кранево – централен“

Проблемът със замърсяването на плажната ивица и вода около Кранево удря по имиджа на българския туризъм. Макар замърсяването да е локално от начина на разпространение на информацията може да пострада цялото Черноморие. Служебният министър на туризма Евтим Милошев опита да обясни проблема в студиото на „Здравей, България“. До 2-3 дни …

Блиц Новини
Трудно разпознаваеми фалшиви столевки се завъртяха в обращение

Кадри Нова ТВ Българската народна банка предупреждава за широкото разпространение на фалшиви столевки. Тревожно е нараснал броя на фалшивите пари, а в същото време много трудно за редовия българин е да забележи нередност в парите, с които оперира. Според данните на БНБ за първото тримесечие на миналата година засечените фалшиви …

error: Content is protected !!