fbpx

Силвена Роу и шеф Виктор Ангелов смазват БТВ

Блиц Новини

Снимки социални мрежи: Силвена Роу и шеф Виктор Ангелов смазват БТВ

Кастингът за сезон 6 в „Кухнята на ада“ вече тече и всички желаещи да се докоснат до кухнята на шеф Ангелов имат този шанс да пробват. По традиция сниманите епизоди се излъчват през февруари.

Отново водещ ще бъде Виктор Ангелов, с характерния си начин на работа от коъто много хора се стряскат, но все пак той поомекна през последните няколко сезона.

Шеф Ангелов не забравя колегите си и им дава поле за изява.

Миналият сезон в предаването присъстваха двама от най-добрите шеф готвачи на България, които по необявени до ден днешен причини се разделиха с „Мастършеф“ – Андре Токев и Петър Михалчев.

Конкурентното готварско шоу върви в момента и почти привършва.

Скоро ще стане ясен и новият Мастършеф, избран от тройката нови водещи – Илиан Кустев, Александър Таралежков и Явор Сарафов, които замениха приютените от Виктор Ангелов плюс Силвена Роу.

Токев, Михалчев и Ангелов дори обявиха, че имат нов общ проект, по който работят. Той щял да се излъчва през интернет платформи. Говори се, че и Силвена Роу ще пристъпи прага на Кухнята на ада и ще даде своя принос в обучението на бъдещи топ готвачи.

Атрактивната кулинарка се завърта около Нова ТВ, появи на парти на канала, а и беше поканена при Лора Крумова, за да разкаже за новата си кулинарна книга.

Това се случва за първи път в нейната кариера у нас.

Досега бе лоялна към телевизията, която й даде още един шанс за изява, но не се получи.

В същото време тя не пропуска случай да сподели колко добре се е чувствала в компанията на предишните си колеги в „Мастършеф“ – Токев и Михалчев. Може би съвсем скоро ще се събере с тях и то в „Кухнята на ада“ при Виктор Ангелов.

„Хелс китчън“ по традиция вече трети сезон ще трябва да се бори за рейтинг с „Ергенът“, а и се говори, че в подготовка е риалити за бременната Николета Лозанова, което също се очаква да е хит.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!