fbpx

Шофьорка: Не мога да понеса гаврата и безсилието, нанесени ми от полицейски служител

Новини
външна реклама

кадри: Plovdiv24.bg

Млада жена пропадна с колата си в улична шахта в Пловдив в неделя. След инцидента, на мястото дойде полицейски екип, който обаче състави акт за нарушение на жената. Причината е, че теренът, по който от месеци тече ремонт по водния цикъл на Пловдив, е забранен.  Забранителни знаци обаче няма никъде, оправда се глобената шофьорка, чиято кола посрада в необезопасена шахта.

Младата жена изпрати до сайта Plovdiv24.bg, в което излага цялото отношение към случилото се. Ето какво се казва в него:

външна реклама

„Пиша тези редове, огорчена от становището на ОД на МВР Пловдив. Същото е невярно, подвеждащо и не отговаря на обективната истина.
Аз, като млад човек, който за пръв път се среща с органи на реда, останах крайно обидена от неистините, написани по мой адрес.
Как да си обясня, че минавайки по маршрут без обозначаващи и забраняващи пътни знаци, съм нарушила силата на именно такива?
Не мога да понеса гаврата и безсилието, нанесени ми от полицейския служител. Последният трябва да работи в интерес и защита на гражданите, а не против тях.
В моя случай той изопачи факти, с които ми вмени вина и съответно ме лиши от възможност да претендирам за обезщетение от Община Пловдив. Съставяйки акт, законодателството изисква от служителя на реда да посочи двама свидетели очевидци, такива имаше предостатъчно.
Вместо тях той избра да посочи своя колега като такъв. Питам защо? За да получи „правилните“ отговори при бъдещ административен процес ли? Също така бих искала да знам дали това е вид отмъщение срещу факта, че претендирам за собствените си права?
Ангажирала съм юрист със защитата си по случая.
Вярвам, че обективната истина ще победи!“

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Остри сблъсъци между депутатите на тема съдбата на пенсионерите

външна реклама кадри: Нардно събрание, Pixabay Арена на пореден скандал на тема пенсии стана парламентът. Пенсиите, отпуснати до 31 декември 2017 година, да се преизчислят от 1 юли 2021 г., като индивидуалният коефициент се умножи по средномесечния осигурителен доход за страната на 2018 г. Това предлагат от БСП за България …

Новини
След запазването на субсидиите, Трифонов обяви: Този парламент не успя да събере мнозинство, за да изпълни волята на народа

външна реклама снимка: Фейсбук/ Слави Т. Трифонов „Толкова е ясно – хората не искат да дават милиони левове на партиите. Но голяма част от партиите казват – не. Вие не искате да ги давате, но ние ще си ги взимаме. Даже ще си направим закон, за да ви взимаме милионите, …

Новини
Търговският регистър отказа да впише обратно Боби Михайлов като шеф на БФС

външна реклама кадър: Канал 3, архив Борислав Михайлов получи отказ за бъде вписан обратно като президент на БФС. Решението на Търговския регистър, предаде Novinite.bg На 29 април бяха подадени документите от последния Изпълком на който Михайлов върна оставката си. Сега обаче няма как да поеме отново поста. външна реклама Рекламирай …