fbpx

Шофьор без книжка хвърли 100 лв. по полицаи: Почерпете се и все едно не сме се виждали

Новини
външна реклама

Кадър видео Нова ТВ

Млад мъж от София ще бъде съден за даване на подкуп на полицаи. Обвинителният акт е внесен в съда от Софийската градска прокуратура на 30 юни.

В центъра на София полицейските служители при 03 РУ-СДВР младши експерт Ф. И. и старши полицай К. К. спират водач на автомобил – обвиняемият Т. Т. на 32 години. Полицейските служители се легитимирали и поискали документите на обвиняемия. Последният се представил с името С. И. и заявил, че документите са му вкъщи, информира bgonair.

външна реклама

Полицейските служители му обяснили, че ще бъде отведен в 03 РУ за изясняване на неговата самоличност. Тогава Т. Т. казал, че е излъгал за имената си, съобщил истинските си имена и представил личната си карта. Чрез извършена справка полицейските служители установили, че на Т. Т. никога не е издавано свидетелство за управление на МПС. Полицейските служители обяснили на Т. Т., че ще му бъде съставен акт за установяване на административно нарушение, информираха от СГП.

Ф. И. и К. К. взели личната карта на обвиняемия и влезли в служебния автомобил. Докато извършвали справки Т. Т. се приближил до предната лява врата на водача и през отворения прозорец хвърлил една банкнота с номинал от 100 /сто/ лева с думите: Взимайте тези пари, за да не ми пишете акт и да се почерпите, все едно никога не сме се виждали.

Полицейските служители задържали Т. Т. и докладвали в ОДЧ. Двамата оставили банкнотата на мястото, където паднала до идването на дежурната група.

Установено е, че лек автомобил марка „Мерцедес“ е собственост на С. Я., която съжителства на семейни начала с обвиняемия. Т. Т. е с основно образование и е неосъждан.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Пламен Николов към Беновска: Много харесах снимката ви с плавниците

външна реклама Кадър Нова и Беновска, ФБ Интересно предложение направи Пламен Николова на Беновска. Пламен Николов се здрависа с Илиана Беновска в кулоарите на Народното събрание и каза, че много е харесал снимката, на която Беновска е с негови плавници. външна реклама След което я попита плува ли. Беновска му …

Новини
САЩ маха визите за Хърватия

външна реклама Снимка pixabay В началото на тази година бе официално съобщено, че броят на отхвърлените американски визи за хърватски граждани през 2020 г. е спаднал под три на сто, което е предусловие за премахване на американските визи. Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън е поканил Хърватия да се присъедини …

Новини
Борисов: Изроди! Кръстник на всичко това е Румен Радев

външна реклама Кадър видео ФБ „Наложиха страх, какъвто не е имало от времето на комунизма. Кръстникът на всичко това е Румен Радев. Правят ми се за успешни за два месеца. Нула са свършили. Как децата на Янев и Манолова бяха назначени, когато бях премиер. Защо не ги остъргахме? Нашата добрина …