fbpx

Шевал Сам: Ако бях родена в Америка щях да съм звезда

Блиц Новини

Кадри БТВ

Остават броени дни до големият концерт на турската звезда Шевал Сам, по-известна на българската публика като Ендер Челеби от хитовия турски сериал „Опасно изкушение“.
Познаваме я като блестяща актриса, но тя е и превъзходна певица, която знае как да накара публиката да се забавлява. Шевал Сам изпълнява авторска музика, както и световни хитове.

Певицата признава, че сериалът е в основата на нейната популярност по света.

У нас всички гледат „Опасно изкушение“ и ме познават, но това стана и извън пределите на Турция. Сюжетът е непредсказуем и затова е интересен. Нашата задача бе да създадем образа на Ендер. Тя беше надута и горделива в началото, но постепенно ми дадоха свобода да внеса и нещо от себе си в образа. Започнах да се забавлявам много, бях като отвързана, нямах граници. Популярността му се дължи на това, че историите са от истинския живот.

Ако бях родена в Америка щях да съм звезда, но аз съм родена в Истанбул и е трудно да стана световно известна. Но ето на 50 години съм вече популярна.

Наследила е таланта си от своята майка, която е популярна певица и легенда в южната ни съседка.

Тя е легенда има силен характер и е артист от високо ниво. Аз съм нейна дъщеря, но си имам собствен път и отпечатък.

За любовта и брака в живота си Шевал сподели:

Аз съм против брака, защото обичам любовта и свободата, макар да бях омъжена и имам прекрасен син. Бракът не е за мен, това е зад гърба ми, въпреки, че с моя съпруг си останахме добри приятели.

За слуховете, че предстои голямо земетресение в Истанбул певицата каза:

Ние винаги сме на ръба, наясно сме, че може да има голямо земетресение, но затова трябва да помисли правителството, което пък трябва да мисли за хората.

И накрая завърши интервюто като сподели колко е щастлива, че идва в София и ще се изправи пред българските си почитатели.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!