fbpx

Шеф в „Левски“: Клубът е на ръба на пропастта

Новини
външна реклама

Снимка профил ФБ

Членът на Надзорния съвет на „Левски“ Петър Ганев написа обръщение към феновете на отбора в профила си във „Фейсбук“, в което намекна, че клубът е изправен пред реалната опасност от фалит. Това се случи ден, след като собственикът на „сините“ Наско Сираков взе решение да прекрати преговорите с кандидата за акциите Джоузеф Диксън. Ганев, който бе един от най-скептично настроените в ръководството на „Левски“ спрямо английския бизнесмен, призова сега феновете да се обединят отново за спасението на клуба.

„Уважаеми привърженици на „ПФК Левски“,

външна реклама

Обръщам се към Вас на най-черната дата в историята на нашия клуб. Преди точно 50 години изгубихме незабравимите Гунди и Котков.

Днес „ПФК Левски“ е изправен на ръба на пропастта. На 24 май, по време на своето слово на Могилката, Наско Сираков обяви ново начало за любимия клуб. Това ново начало обаче няма да дойде с Джоузеф Диксън. Новото начало ще трябва да си го изстрадаме сами.

Клубът не може да се справи без своите привърженици. Вярвам, че спасението минава не просто през нова кампания, която е повече от наложителна, а през обединение на синята общност и дълбоко преформатиране на клуба. Ако просто продължим по инерция, нищо добро не ни чака. Нашата задача не трябва да е да закърпим бюджета и да започнем новия сезон. Нашата задача е да намерим дългосрочно решение и модел на управление, който да отговори на искрената обич на левскарите и да ги направи част от клуба. Често сме били на трибуните и сме изисквали от играчите да дадат всичко от себе си за успеха на синия отбор. Надявам се онзи ден да сте чули думите и емоцията на Валери, Боби и Ради от съблекалнята. Мисля, че в случая тяхното отношение към клуба изисква от всички нас да намерим общ език.

Само „Левски“

По-рано днес вторият по големина акционер в „Левски“ (10% от акциите) – Тръст „Синя България“ призова да бъде сменен целия управителен съвет на клуба, в който в момента влизат изпълнителният директор в оставка Павел Колев, Ивайло Цветков-Нойзи, Илия Христов, Константин Баждеков и Минко Герджиков.

„Надзорният Съвет на ПФК „Левски“ АД да освободи настоящия и да назначи изцяло нов експертен Управителен Съвет, който да осигури пълна прозрачност и отчетност за разходването на събраните от левскарите средства. Само по този начин можем да гарантираме, че всички дарения, спонсори и приходи няма да потънат отново за заплати и комисиони на анонимници със съмнителни футболни качества, както се случи през последния полусезон. А ще отидат там, където трябва – за погасяване на задълженията на клуба. За да го има Левски“, написаха от Тръст „Синя България“.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Пламен Николов към Беновска: Много харесах снимката ви с плавниците

външна реклама Кадър Нова и Беновска, ФБ Интересно предложение направи Пламен Николова на Беновска. Пламен Николов се здрависа с Илиана Беновска в кулоарите на Народното събрание и каза, че много е харесал снимката, на която Беновска е с негови плавници. външна реклама След което я попита плува ли. Беновска му …

Новини
САЩ маха визите за Хърватия

външна реклама Снимка pixabay В началото на тази година бе официално съобщено, че броят на отхвърлените американски визи за хърватски граждани през 2020 г. е спаднал под три на сто, което е предусловие за премахване на американските визи. Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън е поканил Хърватия да се присъедини …

Новини
Борисов: Изроди! Кръстник на всичко това е Румен Радев

външна реклама Кадър видео ФБ „Наложиха страх, какъвто не е имало от времето на комунизма. Кръстникът на всичко това е Румен Радев. Правят ми се за успешни за два месеца. Нула са свършили. Как децата на Янев и Манолова бяха назначени, когато бях премиер. Защо не ги остъргахме? Нашата добрина …