fbpx

Шеф Токев коментира козунаците от 200 лева: Органичните яйца са много скъпи

Блиц Новини

кадри bTV

„Порше” или „Ферари” не струват колкото един „Фиат”, този коментар направи шеф Андре Токев по повод рекордната цена от 200 лева за килограм козунак по Великден. В „Преди обед” по bTV той обясни, че един майстор трябва сам да си поставя цената, а не клиентите да я определят.

Токев каза също, че има и бургери по 200-300 лева, който са със златни листчета.

„Аз не бих си купил, но има хора, които го правят”, коментира кулинарният майстор.

Според шеф Токев скандалната цена идва от това, че някои пекари стигат до там, че сами си мелят брашното за идеалния козунак.

Той добави, че и органичните яйца са скъпи. Водещата Деси Стоянова коментира, че най-лошото в случая е козунакът за 200 лева да си остане непродаден и съответно майсторът му сам да си го яде.

„Тази цена е малко е PR. Мнозина ще искат да го опитат, а може и да се ползва за подарък”,  коментира той.

„Само дето трябва да кажеш на този, на когото го подаряваш, че това не е обикновен козунак”, добави за финал Деси Стоянова.

„Като има козунаци на такава цена, не знам колко трябва да е скъпо агнешкото. Там сигурно ще зависи от прическата на агнето”, този иронична забележка направи другата седмична коментаторка в „Тази сутрин” Богдана Трифонова – Боги.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!