fbpx

Шеф Токев изчезна внезапно от публичното пространство

Незабавни статии

Снимка профил ФБ/Андре Токев

външна реклама

След фаталният инцидент при който шеф Токев бе хванат да шофира пиян и с пукнати гуми, той изчезна от публичното пространство и всички реклами в които ни съветваше с какво да перем са спрени. Последният пост, който е пуснал топ готвача е с извинение към всички заради постъпката си.

Бих искал да заявя публично своята позиция за инцидента от 31.10. Дължа го на всички онези, които в годините са до мен и ме подкрепят, на всички онези, които вярват в каузите, които следвам.
Съжалявам за случилото се!, написа той в социалната мрежа.

външна реклама

В живота ни на всеки от нас понякога се случват неприятни ситуации.
Иска ми се да не се беше случвало, иска ми се да можех да върна времето назад.
Извинявам се на своите близки за това, което им причиних, и благодаря за тяхната огромна подкрепа. Поднасям дълбоко извинение и на хората, които не познавам лично, но вярват в мен. Всеки човек поне веднъж в живота си е бил поставен пред предизвикателството да се срамува от постъпките си. А ние, публичните личности, носим отговорност и за това какъв пример даваме. Причините за случилото са много, но те няма да променят събитията. В днешно време всички ние сме изложени на стрес, напрежение и рискуваме да загубим своя баланс. Динамиката, в която живеем, и отговорностите, които носим със себе си, ни въвличат в жестока мелачка.
Съжалявам за случилото се и се извинявам за постъпката си!
Съзнавам, че не е достатъчно само да ви се извиня. Вие заслужавате повече от това. И аз ви обещавам, че ще работя за възстановяването на доверието ви към мен. Вярвам, че няма по-добър учител от живота в стремежа си да се поправим. Макар и понякога по трудния начин.
Случилото се е недопустимо и мога само да благодаря на Господ, че запази живота ми и не навредих на други, освен на себе си.
Андре Токев

 

Разбира се феновете му го подкрепят безрезервно, въпреки огромния гаф който сътвори:

Няма безгрешни хора. Това да си изключителен професионалист не те предпазва от сериозни грешки. Дано шеф Токев съумее да се събере и концентрира! Очевидно не от хубаво е стигнал то тук!

Всички допускаме грешки, важно е да се стараем да не ги повтаряме!
Подкрепям ви!
Малко хора се извиняват, обаче!
Така, че продължавам да ви харесвам , заради смелостта публично да се извините!

Бъдете жив и здрав!!!
Всеки греши, това нещо може да се случи на абсолютно всеки!!!!
Важното е че сте добре и няма други пострадали!!!
Истинска мъжка и достойна постъпка е да се извините!
Продължавайте да готвите!!!!🙂👍

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Следете всеки ден във Vihrogon.bg най-интересните и уникални истории от България и света.

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

hell's kitchen
Николай се раздели с Hell’s Kitchen и наградата от 100 000 лв

Кадри видео Нова ТВ външна реклама Финалът на готварското риалити Hell’s Kitchen вече настъпи и след напускането на Калоян, да се борят за наградата останаха, Виктория, Валентина и Николай. По-доброто представяне на дамите на вечерна резервация реши съдбата на Николай и той напусна шоуто на грачка от заветната награда. Голямо …

БТВ
Ергенът Виктор на трудовата борса след финала на шоуто

Кадри видео БТВ външна реклама Както сам призна във шоуто на Цитиридис Виктор Стоянов в момента е на трудовата борса. Той сподели, че няма нищо срамно в това. Преди шоуто бях управител на фитнес зала и инструктор. Сега работя върху себе си, ходя на уроци по пиано и пеене, както …

БТВ
Дениз Хайрула разплака зрителите с признание за бившите си партньори

Кадри видео БТВ Признание за личният си живот направи Дениз след романтичната разходка и вечеря с Виктор. Положителните емоции и oт ycмивĸaтa нa Cтoянoв я провокираха да признае нещо съкровено, отношение, което тя не познава от досегашните си партньори. външна реклама „He знaм зaщo ми тeĸaт cълзитe. Moжe би, зaщoтo …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!