fbpx

Шеф Токев изчезна внезапно от публичното пространство

Незабавни статии

Снимка профил ФБ/Андре Токев

След фаталният инцидент при който шеф Токев бе хванат да шофира пиян и с пукнати гуми, той изчезна от публичното пространство и всички реклами в които ни съветваше с какво да перем са спрени. Последният пост, който е пуснал топ готвача е с извинение към всички заради постъпката си.

Бих искал да заявя публично своята позиция за инцидента от 31.10. Дължа го на всички онези, които в годините са до мен и ме подкрепят, на всички онези, които вярват в каузите, които следвам.
Съжалявам за случилото се!, написа той в социалната мрежа.

външна реклама

В живота ни на всеки от нас понякога се случват неприятни ситуации.
Иска ми се да не се беше случвало, иска ми се да можех да върна времето назад.
Извинявам се на своите близки за това, което им причиних, и благодаря за тяхната огромна подкрепа. Поднасям дълбоко извинение и на хората, които не познавам лично, но вярват в мен. Всеки човек поне веднъж в живота си е бил поставен пред предизвикателството да се срамува от постъпките си. А ние, публичните личности, носим отговорност и за това какъв пример даваме. Причините за случилото са много, но те няма да променят събитията. В днешно време всички ние сме изложени на стрес, напрежение и рискуваме да загубим своя баланс. Динамиката, в която живеем, и отговорностите, които носим със себе си, ни въвличат в жестока мелачка.
Съжалявам за случилото се и се извинявам за постъпката си!
Съзнавам, че не е достатъчно само да ви се извиня. Вие заслужавате повече от това. И аз ви обещавам, че ще работя за възстановяването на доверието ви към мен. Вярвам, че няма по-добър учител от живота в стремежа си да се поправим. Макар и понякога по трудния начин.
Случилото се е недопустимо и мога само да благодаря на Господ, че запази живота ми и не навредих на други, освен на себе си.
Андре Токев

 

Разбира се феновете му го подкрепят безрезервно, въпреки огромния гаф който сътвори:

Няма безгрешни хора. Това да си изключителен професионалист не те предпазва от сериозни грешки. Дано шеф Токев съумее да се събере и концентрира! Очевидно не от хубаво е стигнал то тук!

Всички допускаме грешки, важно е да се стараем да не ги повтаряме!
Подкрепям ви!
Малко хора се извиняват, обаче!
Така, че продължавам да ви харесвам , заради смелостта публично да се извините!

Бъдете жив и здрав!!!
Всеки греши, това нещо може да се случи на абсолютно всеки!!!!
Важното е че сте добре и няма други пострадали!!!
Истинска мъжка и достойна постъпка е да се извините!
Продължавайте да готвите!!!!🙂👍

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Силата на духа: Млад татко оцеля след цяла година на апаратно дишане

Снимки: Фейсбук, Hayley Watts Баща, който беше описан като „един от най-болните досега“ пациенти с вируса в лондонската болница чак сега започна да диша без апарат, повече от година след като хвана вируса. 40-годишният Андрю Уотс от Бексли беше с един най-дългите престои на пациенти, които лекарите някога са виждали, …

Незабавни статии
Две сестри купиха къща и я направиха кръчма, но ужасът настъпи малко след това

Изображение гугъл мапс Лятото на миналата година две сестри от Морпет, Англия, купуват къща, в която правят питейно заведение. Още в началото собственичките и персонала изпадат в ужас от необяснимите събития, които се случват там. външна реклама Не само зловещите звуци нощем, които чуват сестрите, тъй като спят в апартамент …

Незабавни статии
Сашо Кадиев с шокиращи разкрития за ниските заплати на колегите си

кадри bTV, YouTube/The Jonathan Ross Show Сашо Кадиев направи шокиращи разкрития за ниските заплати на колегите си в Народния театър. Водещият на „Преди обед“ по bTV Александър Кадиев направи отрицателен коментар по повод очакването световната звезда Джон Малкович да режисира своя постановка в Народния театър „Иван Вазов“ през 2024 година. …