fbpx

Шеф Силвена Роу разкри тайната на изваяната си фигура

БГ звезди

кадър Фейсбук/Силвена Роу

Доскоро шеф Силвена Роу се хвалеше, че поддържа добрата форма на храненето и на тренировките си. В най-новия си пост във Фейсбук обаче тя призна, че успехът ѝ в поддържането на забележително за възрастта ѝ тяло, се дължи и на определени добавки, които приема.

Тъй като в последната година има много скандали с фалшиви реклами на продукти за отслабване с родни знаменитости, шеф Роу подчертава, че ще рекламира само това, което лично тя е изпробвала и се е убедила, че наистина има ефект. По въпроса, дали това ще са просто съвети или платена реклама, тя пише следното:

„За всичко съм си платила и аз не съм на заплащане , но в момента работя по въпросът за промо код за всички вас , ако ще желаете.

Само ако имате интерес! Вие всички ме питате как изглеждам така на тези години… Ето  че дойде времето да ви споделя, каквот точно аз взимам, за да подържам себе си и хормоните си млади!”

След този анонс все още шеф Роу не е издала продуктите, които ѝ помагат. Вероятно контретната информация ще се появи скоро на профилите ѝ в социалните мрежи.

външна реклама


Блиц Новини
Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това!

кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това! В Деня на детето българските депутати решиха да се държат като инфантилни хулигани и почти успяха да провалят един от най-хубавите дни в годината. Физическите и словесни сблъсъци в парламента възмути всички, …

Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

error: Content is protected !!