fbpx

Шеф Силвена Роу разкри тайната на изваяната си фигура

БГ звезди

кадър Фейсбук/Силвена Роу

Доскоро шеф Силвена Роу се хвалеше, че поддържа добрата форма на храненето и на тренировките си. В най-новия си пост във Фейсбук обаче тя призна, че успехът ѝ в поддържането на забележително за възрастта ѝ тяло, се дължи и на определени добавки, които приема.

Тъй като в последната година има много скандали с фалшиви реклами на продукти за отслабване с родни знаменитости, шеф Роу подчертава, че ще рекламира само това, което лично тя е изпробвала и се е убедила, че наистина има ефект. По въпроса, дали това ще са просто съвети или платена реклама, тя пише следното:

„За всичко съм си платила и аз не съм на заплащане , но в момента работя по въпросът за промо код за всички вас , ако ще желаете.

Само ако имате интерес! Вие всички ме питате как изглеждам така на тези години… Ето  че дойде времето да ви споделя, каквот точно аз взимам, за да подържам себе си и хормоните си млади!”

След този анонс все още шеф Роу не е издала продуктите, които ѝ помагат. Вероятно контретната информация ще се появи скоро на профилите ѝ в социалните мрежи.

Блиц Новини
Щъркел ударен с огромен леден къс бере душа

Кадри БТВ Щъркел е бил жестоко ранен снощи при невижданата градушка в Ботевград. Ураганен вятър и порой в Новозагорско нанесоха сериозни материални щети – счупени прозорци на сгради и автомобили, отнесени покриви, паднали дървета и наводнени улици. Птицата се опитала да спаси малките си, като ги прикрие с тялото си. …

Блиц Новини
Обмислят допълнителни такси за тока, водата и автомобилите

Кадри Нова ТВ Едва минали изборите и нови такси надигат глава. Отлагани доскоро натоварващи бюджета нововъведения, искани както от страна на енергодружествата, така и от ВиК дружествата влизат на обществено обсъждане. На заседанието на КЕВР преди дни стана ясно, че доставчиците на електроенергия искат въвеждане на такса достъп, което означава, …

Блиц Новини
Шеф готвачи нападнаха „Кой да знае?“

Кадри БТВ Двама готвачи показаха знания в „Кой да знае?“. Шеф Сарафов и шеф Кустев този път бяха един срещу друг и се бориха заедно с капитаните Милица Гладнишка и Христо Пъдев да спечелят колкото може по-висока сума за хората зад гърба си. Със страхотното си чувство за хумор шефовете …

error: Content is protected !!