fbpx

Шеф Роу предупреди: Аз не съм за всекиго!

БГ звезди

Кадри видео ФБ/Силвена Роу

Въпреки толкова нападки, които отнесе шеф Роу, продължава със съветите за здравословно хранене и начин на живот. Във видео в социалната мрежа тя отново обясни целта на снимката, която стана причина да отнесе толкова негативни коментари.

Постовете, които аз публикувах бяха малко разкриващи. Да вие знаете, че аз нямам никакво желание да се показвам гола, аз съм жена, омъжена и то доста щастливо, имам си много хубав живот, но аз работя върху това да съм здрава и жизнена, не оставям нищо на случайността. Последното нещо в главата ми е да ви оставям голи снимки. Представете си да се бях облякла с палто, шал, поло, шапка и да казвам „ей как съм отслабнала“, какво щяхте да видите. 95-96% от вас разбраха точно какво исках да покажа и го възприехте по начина, по който беше поставено на моята страница. Да покажа че човек в която и да е възраст може да преобърне нещата. Причината за мен да започна всичко това бе увеличен черен дроб, въпреки, че не пия, не пуша спазвам здравословен режим на хранене и почивка. И резултат е на лице, като бонус и поотслабнах.

външна реклама

И продължи със съветите, как да постигнем по-добро здраве въпреки възрастта, макар да не е за всеки, трудно се спазват режими на хранене ако сме свикнали с мазнички препържени пържолки.

Но съм далеч от мисълта да имам перфектна фигура, имам си целулит, кожата виси на места, но не това е важно. Целта е да бъда жизнена и енергична, въпреки възрастта.

 

Но много хора оцениха усилията й да предостави собствения си опит на тези, които истински желаят да следват пътя на здравето.

В днешно време,са малко хората,които ще ви разберат, истински!
Бъдете здрава!

външна реклама
БГ звезди
Венета Райкова се закани: Емоциите ми ще избухнат скоро

Кадри: Инстаграм, Венета Райкова Венета Райкова отдавна не е на екран, но все още вълнува много от българите, които са й почитатели. След дългата си кариера в големите родни телевизии, в момента тя не води нито едно предаване. През последните години Райкова все още привлича вниманието на почитателите си, но …

БГ звезди
Любимата на Джино Бианкалана му каза „да“

Снимка: Джино Бианкалана, Инстаграм Риалити героят Джино Бианкалана изпитва истинско щастие в последно време. Той пусна снимка в социалните мрежи, на което се вижда как е коленичил пред любимата си Кристиана Канева с пръстен в ръка. „По дяволите! Тя каза „да“, пише към снимката двукратният победител в „Биг брадър“. Двамата …

БГ звезди
Вдовицата на Илия Павлов в опасна близост с Антонио Бандерас

Снимка: Дарина Павлова, Инстагам Дарина Павлова публикува снимка с популярния холивудски актьор Антонио Бандерас. Вдовицата на бившия бос на „Мултигруп“ Илия Павлов е постнала кадъра, за да честити рождения ден на испанеца, който навърши 62 години. Покойният й съпруг бе роден само четири дни преди Бандерас – на 6 август …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!