fbpx

Шеф Манчев скочи на шеф Ангелов: При мен няма сценарий

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Шеф Манчев скочи задочно на шеф Ангелов, като каза, че при него няма сценарий

Той намекна, че при шеф Ангелов нещата са театрални и по сценарий.

Кулинарните предавания по родните телевизии предизвикват голям интерес у зрителите. Хелс кичън, Черешката на тортата, Кошмари в кухнята, все любими за любителите на готвенето, но и на едни от най-изявените български шеф готвачи. Докато в Хелс кичън шеф Ангелов мята черпаци и хвърля чинии, шеф Манчев се е заел с друга задача.

външна реклама

Той и екипът му откликват на молбата за помощ на закъсали заведения, които нямат друг изход. Досега в предаването са помогнали на много собственици.

За това какво се случва в действителност зад кадър разказва шеф Манчев:

Много е трудно. След снимки излизам като мокър парцал. Това са живи хора, не са артисти, няма сценарий.

Аз не се запознавам с участниците, физически никога не съм ги виждал. Никога нямам идея какво точно ще се случи. Аз съм брутален и натискам, докато те не извадят всичко от себе си. Никога незнам какво ще се случи в следващите минути дори.

Това е психологическо предаване, храната е само функцията. Аз се изморявам страшно много докато успея да им вляза в главите.

Съветът на майстора към всички, които опитват да въртят ресторанти е:

Нещо, което не го разбирате не го правете.

Най-големият проблем според него е тоталната липса на хигиена в заведенията за хранене.

Разхождат се плъхове и хлебарки, мръсни прибори и покривки, за кухните да не говоря, особено фризерите със зампазена храна.

 

Дали след намесата и усилията на Манчев нещата се подобряват или някои затъват все повече, това искат да знаят феновете на „Кошмари в кухнята“. Засега от предаването не са се връщали по старите места да видят какво се случва с тези ресторанти.

Това е любопитно за зрителите и те биха се радвали да видят как са продължили собствениците.

Манчев трябва да обходи бившите участници и да покаже докъде са стигнали. Добре ще е със скрита камера, ще е интересно.

От ресторанта в Девин единственото общо между показаното в предаването и действителността е табелата
Защо не проследяват какво се случва с местата,които обновяват…

Шеф Манчев, предаването Ви е вдъхновяващо! Според мен ще е интересно да направите статистика, а защо не и предаване колко от подпомогнатите от Вас заведения продължават да пазят, показаният им път и знания. Бъдете здрав и продължавайте все така.

Някой има ли представа дали заведенията, при които е ходил Шеф Манчев, се проследяват след известно време дали спазват все още указанията му? Би било интересно за колко време спазват новата концепция и дали има обрат назад…..

външна реклама
Блиц Новини
Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви

кадри bTV: Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви Много приятелска атмосфера се получи между водещия на “Стани богат” Михаил Билалов и един от участниците – гъбаря Николай Танев. “Можем ли да минем на ти?”, предложи самият играч още в началото на участието си, а Билалов прие на …

БГ звезди
Самурай изкара акъла на Иван Христов и му отсече краставицата

кадри Инстаграм/Иван и Андрей Играта с остри предмети е много опасна, а шоу със самурайски меч може да се изпълнява само от изключително трениран професионалист. И все пак, дори и майстор да развърти меч около главата ти, пак си е доста страшничко. Иван Христов от дуета водещи и продуценти Иван …

Блиц Новини
Сашо Кадиев си каза в прав текст, че не му пука какво мислят зрителите

Кадри: БТВ Сашо Кадиев в прав текст си каза, че не му пука какво мислят хората за него. Популярният водещ на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев призна, че по никакъв начин не се влияе от хорското мнение. Той е сред най-обсъжданите личности у нас като коментарите са в двата полюса. …

error: Content is protected !!