fbpx

Шеф Манчев скочи на шеф Ангелов: При мен няма сценарий

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Шеф Манчев скочи задочно на шеф Ангелов, като каза, че при него няма сценарий

Той намекна, че при шеф Ангелов нещата са театрални и по сценарий.

Кулинарните предавания по родните телевизии предизвикват голям интерес у зрителите. Хелс кичън, Черешката на тортата, Кошмари в кухнята, все любими за любителите на готвенето, но и на едни от най-изявените български шеф готвачи. Докато в Хелс кичън шеф Ангелов мята черпаци и хвърля чинии, шеф Манчев се е заел с друга задача.

Той и екипът му откликват на молбата за помощ на закъсали заведения, които нямат друг изход. Досега в предаването са помогнали на много собственици.

За това какво се случва в действителност зад кадър разказва шеф Манчев:

Много е трудно. След снимки излизам като мокър парцал. Това са живи хора, не са артисти, няма сценарий.

Аз не се запознавам с участниците, физически никога не съм ги виждал. Никога нямам идея какво точно ще се случи. Аз съм брутален и натискам, докато те не извадят всичко от себе си. Никога незнам какво ще се случи в следващите минути дори.

Това е психологическо предаване, храната е само функцията. Аз се изморявам страшно много докато успея да им вляза в главите.

Съветът на майстора към всички, които опитват да въртят ресторанти е:

Нещо, което не го разбирате не го правете.

Най-големият проблем според него е тоталната липса на хигиена в заведенията за хранене.

Разхождат се плъхове и хлебарки, мръсни прибори и покривки, за кухните да не говоря, особено фризерите със зампазена храна.

 

Дали след намесата и усилията на Манчев нещата се подобряват или някои затъват все повече, това искат да знаят феновете на „Кошмари в кухнята“. Засега от предаването не са се връщали по старите места да видят какво се случва с тези ресторанти.

Това е любопитно за зрителите и те биха се радвали да видят как са продължили собствениците.

Манчев трябва да обходи бившите участници и да покаже докъде са стигнали. Добре ще е със скрита камера, ще е интересно.

От ресторанта в Девин единственото общо между показаното в предаването и действителността е табелата
Защо не проследяват какво се случва с местата,които обновяват…

Шеф Манчев, предаването Ви е вдъхновяващо! Според мен ще е интересно да направите статистика, а защо не и предаване колко от подпомогнатите от Вас заведения продължават да пазят, показаният им път и знания. Бъдете здрав и продължавайте все така.

Някой има ли представа дали заведенията, при които е ходил Шеф Манчев, се проследяват след известно време дали спазват все още указанията му? Би било интересно за колко време спазват новата концепция и дали има обрат назад…..

БТВ
Билалов стана и си тръгна след този отговор в „Стани богат“

Кадри: БТВ Изключително добра игра в „Стани богат“ направи Стефанка Бънкова. Тя бе представена като търговски представител в международна компания, като има и три издадени книги със стихове и разкази. Жената мина безпроблемно през първите пет въпроса за сигурна сума от 500 лева, а инерцията й продължи и при следващите. …

Блиц Новини
Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова

кадри bTV: Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова Отдавна е известно, че синоптикът на bTV Боби Лазаров има подчертан интерес към Космоса, както и към всички феномени дори и само потенциално свързани с него. По време на раздумката на екипа на сутрешния блок той буквално накара колегите си да настръхнат …

Блиц Новини
Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

кадри Нова телевизия: Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов “В една седмица падат Виолета и Боби Михайлов. Има шанс за бъдещето на нашите деца!”, този коментар във Фейсбук предизвика истински фурор сред феновете на “Игри на волята”. Автор на репликата е специалистът по строителство Самуил Симеонов, който …

error: Content is protected !!