fbpx
Hell's kitchen

Кадри: „Нова телевизия“: Шеф Ангелов се разплака пред клиенти на ВИП масата, като разбра кои са

Предаването „Хелс китчън“ е сред най-гледаните в родния ефир, а една от причините за това е строгият характер на шеф Виктор Ангелов. Готвачът често е остър и груб с участниците, които искат да се научат да готвят по неговия начин.

Понякога той крещи и вика, а се случва дори да хвърля посуда и храна, да ги наказва и да изсипва сосове върху тях.

външна реклама

В последния епизод на риалитито за готварски умения обаче Ангелов показа, че и той е човек с чувства. Шефът се насълзи пред клиентите, които бяха седнали на една от ВИП масите.

Специалните гости, за които „синия“ отбор трябваше да готви, бяха смелите пожарникари, отзовали се на първа линия за помощ след опустошителните земетресения в Турция.

Виктор Ангелов веднага отиде на тяхната маса, за да ги посрещне: „Няма как да не се здрависам с всеки един от вас. За мен е чест. Чест е, че сте при нас“, каза им той, здрависвайки се поотделно с всеки от смелите мъже.

„Още преди да ви питам как сте, ми се пълнят очите със сълзи. Тежко беше, а?“, попита ги той като не скри тъгата си. „Все още е, и не е за разказване“, отвърнаха му пожарникарите.

„Вие си знаете. Аз спирам да задавам въпроси по темата, защото и аз се разчувствам. Тук сте, за да се постараем ние за вас. ОК?“, каза им шефът.

След това Ангелов подчерта пред „синия“ отбор колко е важно да изпълнят поръчката за специалните гости.

В този момент Васил разкри пред камерите: „Аз лично имам приятел, който е пожарникар. Той е колега с тези хора и ще направя всичко възможно, за да ги нахраня и да останат доволни“.

Все пак обаче на пожарникарите се наложи да чакат поръчката си повече от предвиденото. Това ядоса шеф Ангелов, който се обърна към Наталия и й каза: „Седят на празна маса хората“. „Ще им се извиня, шеф“, отговори тя. „Дошли са, за да хапнат нещо. Да си оправят настроението. Да се върнат в цивилизацията. Затова са дошли, а не за извинения“, контрира опитният кулинар.

Те все пак бяха обслужени, но със сериозно закъснение. Със сервитьора Наско при тях отиде и Наталия, която им се извини пред погледа на шеф Ангелов: „Добър вечер, скъпи гости. Първо иска да ви се извиня за страшно много то чакане. Искам да знаете, че за нас сте супер скъпи и безценни, не само като гости, а и за цяла България“.

външна реклама
Блиц Новини
Кадри от дрон над София: България не помни такава опашка под дъжда

кадри Фейсбук/Георги Господинов, Манол Пейков: България не помни такава опашка: Извикаха полиция Докато по върховете на родната политика и в прокуратурата на България се разиграват грозни и обидни сцени, в сърцето на столицата ни се случва нещо невиждано и изключително красиво. Дни наред хора извиват огромни опашки на Панаира на …

Блиц Новини
Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това!

кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това! В Деня на детето българските депутати решиха да се държат като инфантилни хулигани и почти успяха да провалят един от най-хубавите дни в годината. Физическите и словесни сблъсъци в парламента възмути всички, …

Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

error: Content is protected !!