fbpx

Шеф Ангелов показа на „Ергенът“ как се прави

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ

Много романтика струеше от епизода на Хелс китчън снощи. В края му имаше не една, а три сгодени двойки. Шеф Ангелов се постара момчетата да се представят подобаващо като им осигури прекрасни пръстени за дамите.

Колеги, гледайте и се учете. Не един, а три годежни пръстена. Не едно, а три предложения. Не едно, а три пъти „да“. Затова аз и Нова телевизия сме номер едно. Тук го правим… както трябва, а не като в някои… други предавания!

Стрелите бяха отправени към конкуренцията в другата телевизия, където Алек вече три месеца избира дама на сърцето си. На зрителите на кулинарното предаване им дойде малко в повече толкова романтика.

Нито мъжете искаха да дадат пръстените,нито жените искаха да ги приемат. Ангелов ги насили и беше доста конфузно и за едните и за другите,а и за зрителите. Тоя епизод можеше просто да не бъде излъчен. Една трагикомедия която унижи участниците. Е,поне се посмяхме на чужд гръб.

Шеф Ангелов определи кой за кого да се ожени. Те се познават много малко, не се знае дали ще си паснат, но с тези пръстени няма мърдане ..вече са годеници😁 странно ми е това, с к разликата между Симона и Димитър е голяма, незнам тяхната връзка дали ще оцелее и тази ревност на Димитър…
Симона се колебаеше да каже ДА

Няма друго готварско телевизионно шоу, във цяла Европа като на Шеф Ангелов
Нека все така да продължава да ни радва

Ехоооо! Това предаване за готвене ли е или“ Ергенът“?

Станислав и Нели са истинска двойка, а другите са нагласени за предаването. Митко е добро момче, и за това така бързо се събраха с Мони. А при Чоткин и Камелия има по-скоро циркаджийски чувства.

Не разбрах „Един за друг “ ли гледаме, „Море от любов“ ли, или Hell’s kitchen? Малко принудителни ми се сториха тези годежи – на ти пръстен, а сега предлагай. Симона не беше сигурна какво трябва да каже, но по сценарий трябваше да е „Да“. Ако така искаше да се извини за предишните обиди – мишки и пр., не се получи особено. Лоша дума не се забравя.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!