fbpx

Шеф Ангелов направи голяма грешка: Съвършената жена Вили изми срама в Черешката

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Шеф Ангелов направи голяма грешка: Съвършената жена Вили изми срама Черешката

Шеф Ангелов явно е направил голяма грешка в Хелс Китчън, като не оцени Виолета.

Тази седмица фаворитите от прясно приключилото готварско шоу Хелс китчън мерят сили под зоркия поглед на шеф Манчев в „Черешката на тортата“.

След фал старта в понеделник с посредственото за готвач от нивото, което се очаква да е меню, Наталия разочарова зрителите, но Виолета се справи повече от перфектно, както можеше да се очаква.

Сьомгова пъстърва с батат, фокача с домати и маслини, три вида разядки и специален десерт, това предложи на гостите си Вили и те останаха очаровани от храната и посрещането.

Тя получи максималната възможна оценка и сега до края битката ще бъде ожесточена. Станислав няма да може да преживее загуба и най-вероятно ще се постарае на максимум.

И от зрителите получи максимален брой точки, всички са възхитени от представянето й.

Моят фаворит във всяко кулинарно предаване занапред, браво Вили 💐ако имах възможност аз да те оценявам не 40 а безкрайни точки ти давам 👍

Жена във всичко. Вечерята и беше съвършена. Живи и здрави да са цялото семейство.

Незаслужено й отреди второ място Ангелов!

Тя трябваше също да бъде поощрена с награда!

Прекрасна е Вили! Истинска, нежна, възпитана и интелигентна!

Невероятна майка на едно слънчице, вълшебница в кухнята! Адмирации за страхотната вечеря! 👏

Браво, Вили! Ето това е пример за добра майка, домакиня и кулинар!

Всичко това го видяхме и във формата където участваше!

Перфектна и за пример, бъди здрава, щастлива, успешна и Благословена!

Ето това е участник в Черешката – уважение към храна, гости и отношение към всеки детайл! Дай Боже тази седмица да е такава!

Реакцията на шеф Манчев бе в същия дух, Вили може би е първия участник, за когото той не намери повод за забележка по отношение на готвенето.

Чудесен избор на сьомгова пъстърва, ма малко сланинка няма ли да опушиме, майкоо каква идилия, с малко хубаво хлебче с малко чесънче, чубрица, повярвайте ми няма такъв вкус, започна да преглъща той.

През цялото време на предаването съжаляваше, че не присъства на точно тази вечеря и завиждаше на гостите на Вили.

 

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!