fbpx

Семейство с девет деца се нанесе в нов дом

Блиц Новини

Кадри БТВ

Многодетното семейство на Цвети и Коце бяха герои в последния епизод на „Бригада нов дом“. Те имат цели девет деца, шест от които са три двойки близнаци, а често при семейството остава и синът на Коце от предишен брак. Най-голямата сестра Емили е на 12 години и с желание посвещава детството си в грижи за по-малките си братчета и сестриче, и в помощ на родителите си.

Историята на многолюдното семейство развълнува Мария Силвестър и момчетата от бригадата. Влизайки във веселия дом, който прилича на истинска детска градина, те осъзнаха колко трудно и отговорно е да се гледат толкова много деца.

Всички се заеха веднага да обновят дома им и да улеснят, поне малко живота на децата и техните родители, и да осигурят лично пространство за всеки.

Освен мащабния ремонт, екипът на „Бригада Нов дом“ направи изключителен подарък на цялото семейство – красиво и придружено с много рев кръщене за седем от децата, които още не са кръстени. Техен кръстник стана кметът, който е и дългогодишен приятел на семейството и също се включи от сърце в ремонта заедно със семейството си. Мария пък пожела да гледа сама всичките деца цял един следобед, за да могат щастливите родители да се порадват на малко време заедно за по кафе.

Това е едно от най-екстремните неща, които съм правила, коментира тя след изтощителния следобед.

Момчетата успяха да разширят жизненото пространство на семейството и да ги изкарат от двете стаи, които обитаваха. Старият гараж се превърна в кухня с трапезария и всяка група деца получиха собствени стаи.

Когато видя тези искрени емоции в хората се чувствам добре. Значи, че сме си свършили работата, както трябва., гордо коментира Калин Евтимов когато видя сълзите от радост в очите на семейството.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!