fbpx

Семейство Кадиеви превземат „Аз обичам България“

Блиц Новини

Кадри БТВ

От БТВ обещават, че ни очаква един от най-веселите епизоди на „Аз обичам България“, в който участие ще вземат мама Катя – Катерина Евро, която ще подкрепя сина си и капитан на отбора Сашо Кадиев. Към тях се присъединява не по-малко колоритна личност, а именно шеф Александър Таралежков . От другата страна на водещата Алекс Сърчаджиева и в подкрепа на Камен Алипиев – Кедъра застават Марта Вачкова и Михаела Филева. От предаването обещават много забавни моменти и нови знания, свързани с историята на България.

Миналата седмица участниците си разделиха цял чувал с картофи, сега наградата е още по-съблазнителна. Те ще се борят за чудни компоти, може би производство на сръчната Евро.

Сашо Кадиев не пропуска епизод, в който да спомене някоя история за майка си – актрисата Катерина Евро, сега тя сама ще има честта да си ги разказва от първо лице. Катето ще „връхлети“ на живо в епизода със страхотната си енергия и чувство за хумор, обещават от продукцията.

Неин противник и опонент и за да не я остави да бъде единственият „отличник“ в играта „Кутия на времето“, в противниковия отбор ще блесне и комедийната акстриса Мартина Вачкова, която в тази игра ще се окаже най-голямата й конкуренция. Обичаните актриси ще „плуват в свои води“ в играта с кутиите и без никакви задръжки буквално ще си „задържат“ предметите, скрити в тях. Покрай всеки от „трофеите“, всяка от тях ще сподели и по някоя интересна история, свързана с предмета и с отминалите времена.

В разгара на играта водещата Алекс Сърчаджиева ще провокира всеки от играчите да сподели на какво животно се оприличава, преди да ги „хвърли“ в следващото сериозно музикално предизвикателство с животински елемент.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!