fbpx

Състезанието между Виктория или Валентина е коя може да крещи по-силно

Незабавни статии

Кадри видео Нова ТВ

Виктория започна жестоко да дразни зрителите на Hell’s Kitchen с поведението, което демонстрира напоследък. Доста злоба излива към някои от останалите участници, интригантства и винаги има мнение по всякакви въпроси. Това поражда и големите й спорове с Валентина, която също не отстъпва, но дано спора се реши в полза на по-големия професионалист, а не кой повече умее да вика.

Цяла вечер кухнята бе огласяна от неистовите крясъци на двете, което шокира и присъстващите гости в салона. Зрителите също не останаха равнодушни, към това което показват „професионалистките“.

външна реклама

Аз ли криво гледам, кухнята не е ли отворена?!?? Тези безумни крясъци не се ли чуват в салона или има някаква невидима изолация?!?!?!

Хайде следващата седмица и Виктория че много противна и нагла. Мисли си че е намерила цаката как да стигне до финал. Прецака, който можа. Опитва се и Елена и Валентина да прецака ама не й се получи.

Толкова искам Виктория да млъкне вече!

Виктория е толкова злобна, да беше я затворила малко тази уста и да започне на готви ! До кога ще гледаме как се толерират такива като нея !?

Виктория -компромиснова. Най не понасям жена,която псува повече и от мъж. Тя и Мариела не си затвориха устите. И Какво показа Виктория повече от Артур? Нищо, освен дебело самочувствие. Жалко,много жалко. 

Храната се готви с Любов, а не с викове и крясъци.

Дали търпението на шеф Ангелов не е на привършване след тези непрекъснати кавги скоро ще разберем.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Следете всеки ден във Vihrogon.bg най-интересните и уникални истории от България и света.

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
БГ звезди
Помляха Патрашкова заради снимка гушната с Мутафчийски

Кадър: Кристина Патрашкова, Инстаграм Популярната журналистка Кристина Патрашкова развълнува мрежата със снимка, която пусна в своя инстаграм профил. На нея тя е с бившия ръководител на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса у нас ген. Венцислав Мутафчийски. Оказа се, че двамата са добри приятели, а кадърът е от коктейл …

БГ звезди
Александра и бившият на Джулиана Гани влязоха в „Матрицата“

Кадри: Инстаграм Александра Гърдева и Илиян Найденов Двама от най-одумваните хора в България в последните месеци публикуваха уникален кадър в своите профили в Инстаграм. Става дума за участничката в „Ергенът“ Александра Гърдева и бившият приятел на Джулиана Гани – Илиян Найденов, който дълго време бе на централно място в медиите …

На кафе
Дарко обсебва „На кафе“ и измества Гала

кадър Нова телевизия Дарин Ангелов все повече се превръща в централна фигура в предаването на Гала „На Кафе“. Някои дори смятат, че актьорът може да се превърне в неин наследник там. външна реклама Приключилото шоу за имитации „Като две капки вода” изпрати актьорът Дарин Ангелов на върха на славата му …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!