Съсипват с коментари Борисов във Фейсбук: Ти сляп ли си, глух ли си?! Излез на площада!

Новини
1
реклама

кадри: Фейсбук/Бойко Борисов, Petel.bg

Стотици остри, критични и направо съсипващи коментари бяха изписани под най-новите постове на министър-председателя Бойко Борисов, който се появиха в рамките на около час днес по обед.
Борисов, който участва от кабинета си в дистанционно заседание на Министерски съвет, отново повтаря за 50-те лева, които получават пенсионерите към пенсиите в последните два месеца и подчертава, че така ще бъде и през октомври.
В разговор със социалния министър Сачева премиерът напомня и за увеличението на минималното обезщетение за безработица. След това Борисов пусна и публикация за помощта, която ще бъде отпусната заради ковид кризата на земеделските производители.

Каквото и да казва и да повтаря Бойко Борисов, явно думите му само повече дразнят хората. Това личи от коментарите под постовете му. Ето някои от най-характерните отговори на думите му:

Оставка, бате. Стига ти толкова. Слезни от пиедестала.

Тези смешни 50 лв няма да ви спасят!! Пенсионерите ровят по кофите или продължават да работят за да си купят хапчетата, а вашите шкафове са препълнени с парите на народа. Не се ли наядохте? Не повръщате ли вече от откраднатите милиарди?? ОСТАВКА И СЪД!

Е, наистина ли правиш това?! Дори вече не искам да те напсувам…

Ти си неадекватен идиот. Навън хората се бият с полицията и искат твоята оставка, ти пак обясняваш кви пари ще раздаваш на твойте приятели. Ти луд ли си? Или си просто тотално скъсал с реалността?

Както нямаше пари… изведнъж след старта на протестите се раздадоха едни стотици милиони набързо?!? Типично предизборно…

 

реклама
loading...
1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Валери Симеонов обеща: Добавки по 50 лева за всеки пенсионер ще има и през ноември, и през декември

реклама снимка: Вихрогон Добавки от 50 лв. към пенсиите ще има до края на годината. Това стана ясно от думите на лидера на НФСБ Валери Симеонов. „Нашето предизборно обещание вече е факт – при 250 лв. минимална пенсия, с добавката от 50 лв, която беше продължена до октомври, тя ще бъде …

Новини
Отровното трио показа държавната резиденция на Гешев и попита: Как италианската спалня и билярда са мерки за сигурност?

реклама снимки: Фейсбук/Отровното трио , Тутър/@IvanGeshevPG „Заради оглушителното мълчание на Министерски съвет по въпроса защо Иван Гешев живее в резиденция Бояна (дом №5) и неговото изказване, че „от този храст няма да излезе заек“, решихме да покажем съдържанието на „храста“, това написа Отровното трио в свой пост във Фейсбук. Бабикян, …

Новини
Николай Нанков, любимецът на Бойко Борисов, се оженил тайно в четвъртък

реклама снимка: Фейсбук/ Николай Нанков Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков вече е женен, предаде 24chasa.bg. Нанков и любимата му Елена минали под венчилото на тайна церемония миналия четвъртък, издаде премиерът Борисов по време на посещение във велинградското село Грашково. „Сега съм взел Нанков, който се ожени тайно …