fbpx

Съсипват с коментари Борисов във Фейсбук: Ти сляп ли си, глух ли си?! Излез на площада!

Новини
1
реклама

кадри: Фейсбук/Бойко Борисов, Petel.bg

Стотици остри, критични и направо съсипващи коментари бяха изписани под най-новите постове на министър-председателя Бойко Борисов, който се появиха в рамките на около час днес по обед.
Борисов, който участва от кабинета си в дистанционно заседание на Министерски съвет, отново повтаря за 50-те лева, които получават пенсионерите към пенсиите в последните два месеца и подчертава, че така ще бъде и през октомври.
В разговор със социалния министър Сачева премиерът напомня и за увеличението на минималното обезщетение за безработица. След това Борисов пусна и публикация за помощта, която ще бъде отпусната заради ковид кризата на земеделските производители.

Каквото и да казва и да повтаря Бойко Борисов, явно думите му само повече дразнят хората. Това личи от коментарите под постовете му. Ето някои от най-характерните отговори на думите му:

Оставка, бате. Стига ти толкова. Слезни от пиедестала.

реклама

Тези смешни 50 лв няма да ви спасят!! Пенсионерите ровят по кофите или продължават да работят за да си купят хапчетата, а вашите шкафове са препълнени с парите на народа. Не се ли наядохте? Не повръщате ли вече от откраднатите милиарди?? ОСТАВКА И СЪД!

Е, наистина ли правиш това?! Дори вече не искам да те напсувам…

Ти си неадекватен идиот. Навън хората се бият с полицията и искат твоята оставка, ти пак обясняваш кви пари ще раздаваш на твойте приятели. Ти луд ли си? Или си просто тотално скъсал с реалността?

Както нямаше пари… изведнъж след старта на протестите се раздадоха едни стотици милиони набързо?!? Типично предизборно…

 

реклама
loading...
1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
2
Предлагат извънредно положение до края на март, затварят училища и заведения

реклама Кадър видео Новини.бг Здравният министър Костадин Ангелов предлага от петък нови строги здравни мерки, които ще бъдат обсъдени на заседание на Министерския съвет. На практика ще останат да работят само хранителните магазини, банките, общественият транспорт. Удължаване срока на обявената епидемична обстановка до края на март, предлага здравният министър, освен …

Новини
Шоу кухня за деца “Вкусно с OLA” – единствената поредици от открити уроци по здравословно хранене

реклама Шоу кухня за деца “Вкусно с OLA”, е реализирано от верига заведения OLA Taste of MED и е единствената в страната ни поредица от открити уроци по здравословно хранене, насочени към децата от 4 до 11 години. Нашата цел е да изградим в съзнанието на децата навици на разнообразното, …

Новини
Д-р Пожарашки: От личен опит в борбата ми за живот с Ковид ви казвам: Дишайте активно възможното дълбоко, но не насилвайте

реклама Кадър видео БТВ Срещата ми с вируса започна през последната седмица на октомври, 2020 с лека кашлица. Последва тест и позитивен резултат. Посетих веднага Болница „Токуда“ за изследвания и лечение, което започнах в къщи по утвърдена в опита схема за лечение на заболяването. Симптомите бяха кашлица, температура, безсилие, мускулни …