fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ

Сашо Кадиев в прав текст си каза, че не му пука какво мислят хората за него.

Популярният водещ на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев призна, че по никакъв начин не се влияе от хорското мнение. Той е сред най-обсъжданите личности у нас като коментарите са в двата полюса. Освен, че е телевизионно лице, Сашо е с успешна кариера в театъра и киното, а освен това името му се свързва с това, че е син на известната актриса Катерина Евро.

Повод за откровението му бе рубриката на Радина Червенова в „Преди обед“ – „Опасни връзки“, в която обсъжданата тема бе „Какво ще кажат хората“. Тя попита Кадиев и колежката му Деси Стоянова: „Вие сте популярни, харесвани и затова сте доста обсъждани хора. Как на вас ви влияе чуждото мнение? Докосва ли ви?“

„Честно ли да отговоря? Ами… „дреме ми“. С две думи аз съм свикнал на обществено мнение от дете, покрай майка си Катерина Евро. От зараждането си съм свикнал с това хората да обсъждат някакви неща и да говорят. Отдавна съм надмогнал тези неща“, сподели той.

„Значи ти си доказателство, че човек може да си изгради защита“, констатира Червенова.

„То се създава сега. Човек трябва да има механизъм, с който да се защитава. Има много популярни и обществени личности, които не издържат на удара. Селена Гомес например е един от примерите за това. Тя призна, че на нея й е много тежко от хорското мнение, което чете в коментарите. Чувства се зле. Има и други като в моя случай, които не четат нищо и въобще не ги интересува какво мислят другите“, поясни 39-годишният актьор.

Тук се включи и Деси Стоянова: „Аз това, което мога да кажа съвсем накратко, е, че се опитвам да отсея конструктивна критика, ако има някаква, в обратната връзка, която получавам. А това, което е чист хейт, просто го игнорирам“.

Журналистът Антон Стефанов пък призна, че си е направил един експеримент след участието си в „Черешката на тортата“, когато решил да отговаря на всеки коментар за себе си във фейсбук, каквото и да пише.

„Няма да ви обяснявам какъв хейт имаше. Аз им пиша и им обяснявам за какво участвам, защо съм там. Дори някои ми се извиниха от тези, които хейтят. Така че понякога и това има значение – да разговаряш с хората и да им кажеш своята гледна точка. Това има положителен ефект във вашето общуване“, обясни той. Стефанов призна, че животът е твърде кратък, за да се съобразява с хорското мнение. „Изтрил съм 400 човека от фейсбука ми. Не трябва да обръщаме внимание на хора, от които животът ни по никакъв начин не зависи“, призна той.

Блиц Новини
Деян Неделчев бесен на „Аз обичам България“

Кадри БТВ и снимка профил ФБ Точно на 24 май бе последното издание на „Аз обичам България“, в който участие взеха, Ивана, Стояна, Прея и Дънди.Много смях и веселба имаше през цялото време, но оказа се част от нея за сметка на Деян Неделчев, чиито парче „В гората“ участниците трябваше …

Блиц Новини
Влади Въргала: За мен бе чест да участвам във филм за Гунди

Кадри Нова ТВ За мен бе чест да участвам във филм за Гунди, сподели Влади Въргала в Нова ТВ. Мисля, че този филм е мисия за всеки, който участва в него. Самата инициатива е да се създаде признание, поклон пред личността на Георги Аспарухов. Той като личност не може да …

Блиц Новини
Зрителите скочиха срещу победителя в „Черешката на тортата“

Кадри Нова ТВ Приключи първата седмица от новият сезон на „Черешката на тортата“ с очакван победител – Росен. От първата вечер той ощетяваше колегите си с ниско оценяване, а те него – не и резултатът е налице. Манчев опита да намекне, че е бил строг с колегите си. Изключително взискателен …

error: Content is protected !!