fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ

Сашо Кадиев в прав текст си каза, че не му пука какво мислят хората за него.

Популярният водещ на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев призна, че по никакъв начин не се влияе от хорското мнение. Той е сред най-обсъжданите личности у нас като коментарите са в двата полюса. Освен, че е телевизионно лице, Сашо е с успешна кариера в театъра и киното, а освен това името му се свързва с това, че е син на известната актриса Катерина Евро.

външна реклама

Повод за откровението му бе рубриката на Радина Червенова в „Преди обед“ – „Опасни връзки“, в която обсъжданата тема бе „Какво ще кажат хората“. Тя попита Кадиев и колежката му Деси Стоянова: „Вие сте популярни, харесвани и затова сте доста обсъждани хора. Как на вас ви влияе чуждото мнение? Докосва ли ви?“

„Честно ли да отговоря? Ами… „дреме ми“. С две думи аз съм свикнал на обществено мнение от дете, покрай майка си Катерина Евро. От зараждането си съм свикнал с това хората да обсъждат някакви неща и да говорят. Отдавна съм надмогнал тези неща“, сподели той.

„Значи ти си доказателство, че човек може да си изгради защита“, констатира Червенова.

„То се създава сега. Човек трябва да има механизъм, с който да се защитава. Има много популярни и обществени личности, които не издържат на удара. Селена Гомес например е един от примерите за това. Тя призна, че на нея й е много тежко от хорското мнение, което чете в коментарите. Чувства се зле. Има и други като в моя случай, които не четат нищо и въобще не ги интересува какво мислят другите“, поясни 39-годишният актьор.

Тук се включи и Деси Стоянова: „Аз това, което мога да кажа съвсем накратко, е, че се опитвам да отсея конструктивна критика, ако има някаква, в обратната връзка, която получавам. А това, което е чист хейт, просто го игнорирам“.

Журналистът Антон Стефанов пък призна, че си е направил един експеримент след участието си в „Черешката на тортата“, когато решил да отговаря на всеки коментар за себе си във фейсбук, каквото и да пише.

„Няма да ви обяснявам какъв хейт имаше. Аз им пиша и им обяснявам за какво участвам, защо съм там. Дори някои ми се извиниха от тези, които хейтят. Така че понякога и това има значение – да разговаряш с хората и да им кажеш своята гледна точка. Това има положителен ефект във вашето общуване“, обясни той. Стефанов призна, че животът е твърде кратък, за да се съобразява с хорското мнение. „Изтрил съм 400 човека от фейсбука ми. Не трябва да обръщаме внимание на хора, от които животът ни по никакъв начин не зависи“, призна той.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!