fbpx
Блиц Новини

кадри bTV, Инстаграм/Александър Кадиев

Сашо Кадиев буквално превзе студиото на „Преди обед” в четвъртък. Той нахлу в студиото, докато се коментираше „Ергенът” и буквално открадна шоуто. Емоцията да се върне в предаването, което е водил над 10 години, обаче му дойде в повече.

Той допусна огромна грешка и провали много важна и вълнуваща изненада за годеницата си Ивелина Чоева.

Бившата ефирна половинка на Кадиев Деси Стоянова взе да задава въпроси за сватбата, която предстои на дългогодишния ѝ колега.

Сашо взе в своя комедиен стил да разказва за подготовката за голямото събитие. Покрай всичките въпроси, стана дума за ергенското му парти. Кадиев каза, че понеже има само двама приятели, то ще е по-скромно.

„Ивето ще има голямо моминско парти, нейните приятелки са го организирали, тя нищо не знае”, избълва набързо актьорът. Той изобщо не се усети, че току-що е провалил изненадата за своята годеници.

Деси Стоянова побърза да му каже да млъкне, но вече беше късно. Явно ще се наложи Кадиев да компенсира издънката си, ако не пред годеницата си, то пред нейните приятелки.

Той беше в студиото на „Преди обед” с колегите си от „Аз обичам България” Алекс Сърчаджиева и Кедъра. Спортният журналист прие да е диджей на сватбата на противника си, а актрисата предложи да изскочи от тортата.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!