Сашо Кадиев по БТВ: Горките полицаи, трява да търпят подобна агресия, вместо да арестуват и тези да бъдат осъдени

Новини
1
реклама

Кадър: БТВ, архив

„Фрог Нюз“ пусна днес анализ коментар по повод днешната изява на Сашо Кадиев.

Ето какво пишат те:

„Сашо Кадиев, водещ на „Преди обед“ по бТВ емоционално и превъзбудено заяви от екрана, че ненавижда протестиращи, които хвърлят бомбички и камъни по полицаите. Горките полицаи, трява да търпят подобна агресия, вместо да арестуват и тези да бъдат осъдени. Краен съм и не понасям такива неща.
Протестирайте мирно. Ама разни протестиращи, нали, ако не са по правилата, да се намесва полицията. Така го разбирам. Той осъди остро и ваденето на жълти павета (общо 6 кв/м), които били културна ценност. Но не спомена как се отнася към мафиотските кражби на пари от ремонтите на същите тези желти павета, а става дума за огомни суми…

Останалите в студиото, включително партньорката му Деси Стоянова, се опитаха възпитано и аргументирано да му обяснят, че правилата се отнасят за всички и когато полицията използва сила също не е ОК. Не го убедиха и Кадиев продължи да напада протестиращите и да защитава с плам и жар полицията.

Минути след това той отново се върна на темата за протестите, защото, както сам обясни, в мрежата моментално бил засипан с въпроси и несъгласия по отношение на категоричната му позиция. Поизплашен и раздразнен от бързата реакция на зрителите, той се опита да обясни, че не бил разбран правилно. Който иска можел да си протестира, ама по правилата. Не харесвал провокаторите.

Свидетели сме на огромна несправедливост. Александър Кадиев е водещ на популярно предаване. Всеки делничен ден той има възможност да изразява своята позиция по един или друг начин. Включително да манипулира и хитро да прокарва свои гледни точки по различни теми. Може да не го прави, но има възможност.

Протестиращите са на площадите, защото години наред гласът на гражданите е игнориран. Хората не издържаха, когато деградацията в редиците на властта стана ужасяваща.

От стартирането на новия сезон на „Преди обед“ нито веднъж в студиото не е бил канен човек от протестите. В такъв случай Кадиев няма никакво право да съди когото й да било. Защото явно не знае за какво става дума. Което е тъпо“.

реклама
loading...

Сашо е прав.А вие сте „желти павета“ и „огомни суми“т.е.неграмотници и подлоги.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
15
Георги Първанов: Не съм запомнил позитивно изявление на президента Радев. Сега е лесно да критикуваш Борисов

реклама Кадри: Нова телевизия, bTV „Няма как държавата да продължи да бъде в този хаос, в тази война. Ако в парламента тази непримиримост ще се разреши, то между институциите не бива да остава без възможност за диалог, защото катастрофата е предстояща“, каза президентът (2002-2012 година) Георги Първанов по Нова телевизия. …

Новини
Бойко Борисов:  Те сеят омраза, ние – работни места. Искат да ни запомнят с лошо, но ние ще останем с доброто

реклама снимка: Фейсбук/Бойко Борисов Брифингите на Щаба няма да са като преди – само веднъж седмица министър Ангелов ще обобщава заразените и новините за ваксини и лекарства, разкри министър-председателят Бойко Борисов при посещението си в завод инсталации за линейки и „Форд“ в с. Люляково, област Бургас. Зам.-министърът на регионалното развитие …

Новини
Президентът Радев: Борисов превръща 7 милиона българи в заложници на своята параноя

реклама кадър bTV Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога“. Това каза президентът Румен Радев по повод снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов, предаде bTV. „Господин Борисов превръща 7 милиона българи в заложници на своята параноя. А знаете, че гузната съвест ражда параноята“, уточни държавният глава. Припомняме, че през …