fbpx
БГ звезди

кадри bTV

Водещият на „Преди обед“ Александър Кадиев направи недопустим гаф с Ирина Тенчева, жената на Иван Христов от дуета продуценти и водещи Иван и Андрей. Синът на Катето Евро за пореден път желязното правило, че възрастта на една жена не трябва да се коментира.

Ирина Тенчева говори в студиото на bTV за промените в живота на жените след като навършат 45 години. Тя започна да цитира различни изследвания, когато Кадиев се намеси с репликата:

външна реклама

„Е, вие с Деси можете да говорите от личен опит“. Деси Стоянова, която е свикнала с подобни безпардонни коментари на колегата ѝ, просто си замълча. Тенчева обаче се сопна веднага:

„Извинявай, но аз още не съм навършила 45“, заяви тя и буквално препарира грубия Кадиев. Сашо веднага усети, че е допуснал грешка и почна нервно да си бърше очилата.

Ирина Тенчева уточни, че всъщност ѝ остават само няколко месеца до споменатата възраст. Тя обаче допълни, че не очаква навършването им да доведе до някаква криза. „Аз съм си умерен депресант изначално“, обясни жената на Иван Христов. „Значи за теб възрастта няма значение“, каза Сашо Кадиев в опит да се спаси от пълната излагация.

външна реклама
Новини
Ползи от Google Ads рекламата

Не всяка фирма може да си позволи голям екип от специалисти за популяризирането на своите услуги. Именно затова се обръщам към такива, които се занимават с рекламите на Гугъл или Google Ads. Тази система за рекламиране върши чудеса и определено е в полза на разработчиците и то в частта за …

Незабавни статии
Маги Халваджиян би шута на звездите от Нова тв

Кадри видео Нова ТВ Вече са избрани участниците за стартиращото през септември ново шоу „Звездите в нас“ по Нова тв. За разлика от „Като две капки вода“ тук няма да има известни имена, доказали се по музикалните или театрални и кино сцени. външна реклама Най-обикновени хора, домакини, охранители, инфлуенсъри, фризьори …

Новини
Георги Аспарухов-Гунди оживява в нов филм

Кадри видео БНТ и снимка профил инстаграм Съвсем скоро на 30 юни се навършиха 50 години от смъртта на легендите на „Левски“ Георги Аспарухов-Гунди и Никола Котков. Двамата загиват при катастрофа с кола в прохода „Витиня”. Инцидентът става на 52-рия километър от София в 11.30 ч. На път за Враца …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!