fbpx

Сашка Васева пред ПИК: Напълно сляпа съм, не идва помощ отникъде

Новини
реклама

Снимка профил ФБ

Неведнъж легендата в попфолка призоваваше за помощ в социалната мрежа. Тя се обърна към фенове и колеги да помогнат за събиране на немалка сума, необходима за лечение на атрофия на очния нерв и вече е загубила напълно способността си да вижда – има 100% слепота. Надеждата ѝ, че отново ще прогледне, е все по-нищожна, тъй като не вярва вече, че ще може да я събере.
Въпреки трудното си положение и изпитанието, през което преминава, Дупнишката Мадона казва, че ще продължава да пее. Ето какво сподели тя пред ПИК:

– Сашка, вижда ли се светъл лъч в най-голямата ви житейска битка – тази за възвръщането на зрението ви?
– Уви, не. Много ми е трудно в момента. Имам намерение да продължа да пея, не ми пречи това, че съм сляпа. Има много слепи певци. Не съм се отказала от пеенето. Но не съм имала участия от началото на пандемията. Преди това ме канеха. Вече не мога нито да чета, нито да пиша, нито пък да набирам цифрите на телефона си, когато трябва да се обадя на някого. Знаете преди време колко активна бях в социалните мрежи, имах дори няколко профила. Сега ми е невъзможно, защото не виждам, моята дъщеря ме отменя в това от време на време.

– Тя ли се грижи за вас в момента?
– Да. Вече не живеем в Ресилово, а в София, с дъщеря ми Христина-Елена и сина ми Христо-Никола. Те са ми опората. Не идва помощ отникъде. Веселин Маринов ми беше помагал с финанси, Райко Кирилов и още няколко приятели.

– Бяхте обявили банкова сметка за набиране на средства за лечението си в Германия, за което са нужни 100 хил. лева. С каква сума разполагате в момента?
– Никой не праща нищо. Никой не ми помага. Никой няма възможност. Олигарсите и те не помагат дори… Може би става дума донякъде и за народопсихология. Хората си мислят, че имам купища пари, и не се трогват. Излиза така, че цял живот името ми е работило за мен, а сега работи срещу мен.

 

Цялото интервю ТУК

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Депутатите решиха: Сбърканите винетки вече ще могат да бъдат коригирани

реклама   Промяната в данните на електронната винетка има действие от момента на извършване на корекцията и срок на валидност до изтичането на срока на валидност на първоначално издадената. Когато при издаване на електронна винетка е допусната техническа грешка при деклариране на регистрационния номер, включително на държавата, в която е …

Новини
Деси Бакърджиева: Убиха ме, за да гледам болните си родители, аз също имам здравословни проблеми

реклама Снимка профил инстаграм „Решението да напусна сериала бе колективно – мое и на сценаристите. Искахме доктор Хинова да напусне по подходящ начин. Двамата ми родители са с хематологични заболявания. Трябва да съм до тях и да им помагам. Аз също имам здравословни проблеми. И нямаше как да продължа повече …

Новини
От 1 януари 2024 г. ще плащаме с евро в магазините

реклама Снимка pixabay Това е датата, посочена в проект за промени в постановление на Министерски съвет, което урежда дейността на Координационен съвет за подготовка на България за членство в еврозоната, информира „Труд„. До 30 юни 2021 г. Координационният съвет трябва да разработи проект на Национален план за въвеждане на еврото …