fbpx

Сървайвър се завръща

Новини

Кадър видео ФБ/Сървайвър

Тръгнаха анонсите за новият сезон на култовото състезание за оцеляване „Сървайвър“. Зрителите с нетърпение очакват старта му, който ще е някъде в началото на февруари.
Преди известно време Ваня Джаферович и Владо Карамазов споделиха снимка, на която са на някакво много екзотично място, което накара почитателите им да мислят, че се подготвя ново издание на „Сървайвър“ и бяха прави. Новият сезон е сниман на Филипините.

Бившият футболист ще участва в „Сървайвър“, но ще е част от екипа. Джаферович обеща, че зрителите ще станат свидетели на нещо невиждано.

външна реклама

Феновете вече се вълнуват от предстоящите емоции, които ще предложи продукцията.

Ще е интересно надявам се. Въвели са модела със скрития идол, това е предмет, скрит някъде на острова, който го намери може да го използва без другите да знаят да се спаси от изгонване. В американския и австралийския сървайвър правят невероятни обрати тези идоли, ще видим тук как ще е.

Водещият винаги е бил перфектен!Надяваме се ,много се надяваме подборът да е бил реализиран професионално ,за да си върнем вярата,че в България живеят и нормални хора!Досегашните състезания от други формати ни атакуваха мозъците и нервите основно с агресия.

Фермата се изтърка, дано Оцеляващите са измислили нещо по-свежо, ама като знам, че и това е по-калъп правено, едва ли ще ни изненадат с нещо изключително.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Майка остави телефона си да си играе едногодишния й син и стана голяма беля

Кадри: NBC New York Родители разказаха как едногодишното им дете напазарувало от телефона и похарчило близо £1500 за мебели за семейния дом. Майката на момченцето Мадху Кумар от Ню Джърси, САЩ разказа как синът й е закупил мебели от Walmart и е разбрала, чак когато стоките пристигнали пред вратата, съобщава …

Незабавни статии
Ето как хората запълват сами дупките по улиците в Източна Украйна

Снимки Регионален Днепър Ако си мислите, че България е бедна страна трябва да отидете до повечето от бившите страни от СССР. В Украйна брутния вътрешен продукт на глава от населението е около 3 пъти по-нисък от този на българите, а това може да се види и от състоянието на улиците. …

Незабавни статии
Спасители изтърваха ранен човек, докато го спасяват

Кадри видео Киевската спасителна служба Акция за спасяване на ранен човек едва не завърши с фатален край. Спасителите от „Киевската спасителна служба“ изпуснаха ранен мъж, докато го сваляха от покрива на гаража. Пострадалият се опитал да настигне крадци, обрали дома му, наранил крака си при скачане върху гаража. външна реклама …