fbpx
Блиц Новини

Кадър БТВ: Нощни снимки от басейна с Натали Трифонова и побърка България

За любимата на много български мъже от синия екран Натали Трифонова вече се знаят доста пикантерии от нейния живот.

Дали има мъж в живота й в момента не е много ясно, но тя често провокира със снимки, които разпалват въображението.

В нощта на събота срещу неделя се пусна от басейна на Пазарджик.

Любопитно е, че Натали държи чаша за наздравица, но друга такава, с която да се чукне няма наоколо в кадъра.

Все пак не е ясно кой я е заснел така професионално.

Тя разкри дълго пазена тайна, която със сигурност ще заинтригува почитателите й.

На пръв поглед Натали е символ на независимата преуспяла млада жена.

Всъщност обаче тя таи нежна душа, зажадняла за любов.

Оказа се, че хубавата синоптичка обожава да й разказват любовни истории.

Самата Натали призна това, когато нейният гост в COOLt по бТВ Георги Тошев говореше за романтичната връзка между Пол Макартни и Глория Мак.

Тошев е имал уникалния шанс да интервюира австрийката и разкри пред Натали част от това, което му е казала.

Макартни и другите легенди на Бийтълс посещават Австрийските алпи през 60-те години на миналия век, когато Глория работи в хотела на родителите си и междувременно вече е станала Мис Австрия.

Красавицата е също инструктор по ски и докато учи Макартни да ги кара, стрелите на Купидон ги пронизват и двамата изкарват страхотен романс.

Много обичам любовни истории, когато се разказват, така че нямам търпение да чуя и нейната. Бурна ли е била?“, попита Натали.

„Там, където човек обича, е предзпазлив. Аз вярвам, че любовта е много лично преживяване и че човек, ако се вълнува дори след години за това, което му се е случило, значи е хубаво.

Аз усетих, че тази жена се вълнува, че тя е предпазлива, че не дава оценки.

Разбира се, тя и Пол Макартни имат след това семейства и деца, но уважението обаче, което се запазили един към друг, остава. “, отвърна журналистът.

„След 40 години австрийски продуценти уреждат тя да отиде да се види с него на концерт на „Бийтълс“.

По средата на концерта Глория си тръгва и му оставя бележка, защото разбира, че този човек там, вече световноизвестен страхотен музикант, певец и мъж, в крайна сметка не е част от нейния живот и не е момчето, което тя учи да кара ски.

И мисля, че е по-добре, защото какво ще кажат: формално, здравей, здрасти, за пред камерите.

Ясно е, че животът няма да се промени и човек трябва да бъде отговорен към собствения си живот“, каза още Жоро.

Натали остана впечатлена и от другото интервю, което Тошев е взел – с певицата Лорийн, която ще представя Швеция на Евровизия, след като вече спечели веднъж престижния песенен конкурс.

„Тя е правила много компромиси през годините и очевидно успехът настъпва точно тогава, когато спреш да правиш компромиси.

Днес тя вече на 40 и е много категорична в изборите си каква музика да прави.

Че не е важно да задоволиш претенциите на звукозаписната компания. Или пък на определена публика, а трябва да слушаш собствения си глас.

Затова тя избира да живее на едно много странно, но красиво място в Швеция. Това е между Готлънд и остров Орио, островът на Бергман, където той е живял и с шест от филмите си“, разкри Тошев.

„Това е едно много особено място, в което нямаш нужда от музика, защото вятърът и природните звуци правят своята музика.

И Лорийн сподели, че много голяма част от времето, когато се подготвя за нов проект, прекарва там. Сега усещаш ли в нея увереността, че тя ще бъде отново победител на Евровизия. Усещам баланса на един артист, който знае какво прави.

В нея няма амбиция с годините, а аз харесвам хора, които не са амбициозни на всяка цена. Тука да се доказваме и да разбием всички. Тя няма очаквания, а както казват будистите, щастието е липса на очакване“, каза още Жоро Тошев.

АЗ ЗАЛАГАМ НА НЕЯ И СТИСКАМ ПАЛЦИ, ЗАЩОТО Е СТРАХОТНА, НЕ СДЪРЖА ЕМОЦИИТЕ СИ НАТАЛИ.

Водещата на COOLt припомни също на на зрителите,  че полуфиналите на Евровизия са скоро: на 9-11 май, а финалът – на 13-и май.

Блиц Новини
Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ: Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата Нови участници и нови епизоди превзеха ефира но Нова ТВ с „Черешката на тортата“. Видяхме кулинарните способности и гостоприемство на най-забавния доктор анестезиологът Мирослав Ненков, последван от дерматоложката Виктория Стефан, която отнесе доста критики за …

Блиц Новини
Кенан плаче за Теди

Кадри БТВ: Кенан плаче за Теди Първият „братоубийствен“ двубой остави отбора на Канатица без жени. Последната дама Теодора напусна, след като бе победена от Кенан буквално на крачка от финала. Красивата учителка загуби дуела и така останаха един срещу друг да се изправят Коко и Кенан. Сблъсъците бяха „унисекс“ – …

Блиц Новини
Бивша актриса направи страхотна игра в „Стани богат“, но приятел я спря за огромна сума

Кадри: БТВ Много силна игра в „Стани богат“ направи Веселина Вранчев. Тя е завършила театрално изкуство и драма, а в момента работи като маркетинг мениджър в световна марка за спортни облекла. Живее във Великобритания със съпруга си Петър, който й бе жокер от публиката в студиото. Усмихнатата дама се затрудни …

error: Content is protected !!