fbpx
Блиц Новини

Кадър БТВ: Нощни снимки от басейна с Натали Трифонова и побърка България

За любимата на много български мъже от синия екран Натали Трифонова вече се знаят доста пикантерии от нейния живот.

Дали има мъж в живота й в момента не е много ясно, но тя често провокира със снимки, които разпалват въображението.

външна реклама

В нощта на събота срещу неделя се пусна от басейна на Пазарджик.

Любопитно е, че Натали държи чаша за наздравица, но друга такава, с която да се чукне няма наоколо в кадъра.

Все пак не е ясно кой я е заснел така професионално.

Тя разкри дълго пазена тайна, която със сигурност ще заинтригува почитателите й.

На пръв поглед Натали е символ на независимата преуспяла млада жена.

Всъщност обаче тя таи нежна душа, зажадняла за любов.

Оказа се, че хубавата синоптичка обожава да й разказват любовни истории.

Самата Натали призна това, когато нейният гост в COOLt по бТВ Георги Тошев говореше за романтичната връзка между Пол Макартни и Глория Мак.

Тошев е имал уникалния шанс да интервюира австрийката и разкри пред Натали част от това, което му е казала.

Макартни и другите легенди на Бийтълс посещават Австрийските алпи през 60-те години на миналия век, когато Глория работи в хотела на родителите си и междувременно вече е станала Мис Австрия.

Красавицата е също инструктор по ски и докато учи Макартни да ги кара, стрелите на Купидон ги пронизват и двамата изкарват страхотен романс.

Много обичам любовни истории, когато се разказват, така че нямам търпение да чуя и нейната. Бурна ли е била?“, попита Натали.

„Там, където човек обича, е предзпазлив. Аз вярвам, че любовта е много лично преживяване и че човек, ако се вълнува дори след години за това, което му се е случило, значи е хубаво.

Аз усетих, че тази жена се вълнува, че тя е предпазлива, че не дава оценки.

Разбира се, тя и Пол Макартни имат след това семейства и деца, но уважението обаче, което се запазили един към друг, остава. “, отвърна журналистът.

„След 40 години австрийски продуценти уреждат тя да отиде да се види с него на концерт на „Бийтълс“.

По средата на концерта Глория си тръгва и му оставя бележка, защото разбира, че този човек там, вече световноизвестен страхотен музикант, певец и мъж, в крайна сметка не е част от нейния живот и не е момчето, което тя учи да кара ски.

И мисля, че е по-добре, защото какво ще кажат: формално, здравей, здрасти, за пред камерите.

Ясно е, че животът няма да се промени и човек трябва да бъде отговорен към собствения си живот“, каза още Жоро.

Натали остана впечатлена и от другото интервю, което Тошев е взел – с певицата Лорийн, която ще представя Швеция на Евровизия, след като вече спечели веднъж престижния песенен конкурс.

„Тя е правила много компромиси през годините и очевидно успехът настъпва точно тогава, когато спреш да правиш компромиси.

Днес тя вече на 40 и е много категорична в изборите си каква музика да прави.

Че не е важно да задоволиш претенциите на звукозаписната компания. Или пък на определена публика, а трябва да слушаш собствения си глас.

Затова тя избира да живее на едно много странно, но красиво място в Швеция. Това е между Готлънд и остров Орио, островът на Бергман, където той е живял и с шест от филмите си“, разкри Тошев.

„Това е едно много особено място, в което нямаш нужда от музика, защото вятърът и природните звуци правят своята музика.

И Лорийн сподели, че много голяма част от времето, когато се подготвя за нов проект, прекарва там. Сега усещаш ли в нея увереността, че тя ще бъде отново победител на Евровизия. Усещам баланса на един артист, който знае какво прави.

В нея няма амбиция с годините, а аз харесвам хора, които не са амбициозни на всяка цена. Тука да се доказваме и да разбием всички. Тя няма очаквания, а както казват будистите, щастието е липса на очакване“, каза още Жоро Тошев.

АЗ ЗАЛАГАМ НА НЕЯ И СТИСКАМ ПАЛЦИ, ЗАЩОТО Е СТРАХОТНА, НЕ СДЪРЖА ЕМОЦИИТЕ СИ НАТАЛИ.

Водещата на COOLt припомни също на на зрителите,  че полуфиналите на Евровизия са скоро: на 9-11 май, а финалът – на 13-и май.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!