fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Сълзи се леят в Сървайвър, Благо не издържа

Ако до този момент новият сезон на “Сървайвър” беше определян като по-скоро скучен, новите драми в обединеното племе определено засенчиха даже мрежата от интриги в “Ергенът” и турските сериали като Опасно изкушение.

Обратите в играта за оцеляване създадоха ситуация, в която дори известният с надменното си отношение Благой Георгиев се разчувства толкова, че едва не пророни сълза.

Той и ММА боецът Георги Валентинов се оказаха заточени на Острова на отшелника, за да чакат трети играч за елиминационна битка. Актрисата Снежана Макавеева трябваше да замине за битка с тях.

Шампионката по гребане Станилия Стаменова и отстъпи жертвоготовно идола, който й даваше имунитет и който тя намери малко по-рано.

Снежана прие драматично тази саможертва и дори заяви, че отказва подаръка. Водещият Ваня Джаферович обаче подчерта, че решението е на Станилия и така всичко беше решено.

Станилия разби двамата мъжкари в битката за оцеляване, която беше за сръчност и концентрация.

Очаквано тя затрудни Георги, който в един момент просто спря да играе.

Ваня Джаферович го подкани да се бори, защото все още има шанс, но боецът официално се отказа, давайки показно шанс на Благо да продължи участието си в предаването. В края на играта Джизъса и Жоро, който се сдоби с прякора богомолката, защото се кръсти с повод и без повод, се прегърнаха.

Боецът даде кураж на бившия футболист и му заръча да стигне финала.

Благой пък остана просто без думи, но от изражението му се видя, че е дълбоко трогнат от жеста на Георги, който той няколко пъти определи като най-близкия му човек в играта.

Саможертвата му трогна дори жените от синия отбор, които не отдавна заявиха, че се страхуват от Жоро не само в играта, но и в реалния живот.

Георги дръпна за финал прочувствена реч за ценностите, които го движат и за това колко важно изпитание е бил “Сървайвър” за него като личност.

В един момент обаче полетът на мисълта му стана доста разнопосочен, което му навлече подигравки от зрители в социалните мрежи.

Други пък страшно харесаха поведението на ММА бoеца.

Участието на Георги обаче не приключва съвсем. Макар и факелът му на участник да угасна, той стана първият от съдиите, които ще определят победителя в шоуто.

БТВ
Билалов стана и си тръгна след този отговор в „Стани богат“

Кадри: БТВ Изключително добра игра в „Стани богат“ направи Стефанка Бънкова. Тя бе представена като търговски представител в международна компания, като има и три издадени книги със стихове и разкази. Жената мина безпроблемно през първите пет въпроса за сигурна сума от 500 лева, а инерцията й продължи и при следващите. …

Блиц Новини
Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова

кадри bTV: Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова Отдавна е известно, че синоптикът на bTV Боби Лазаров има подчертан интерес към Космоса, както и към всички феномени дори и само потенциално свързани с него. По време на раздумката на екипа на сутрешния блок той буквално накара колегите си да настръхнат …

Блиц Новини
Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

кадри Нова телевизия: Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов “В една седмица падат Виолета и Боби Михайлов. Има шанс за бъдещето на нашите деца!”, този коментар във Фейсбук предизвика истински фурор сред феновете на “Игри на волята”. Автор на репликата е специалистът по строителство Самуил Симеонов, който …

error: Content is protected !!