fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Сълзи се леят в Сървайвър, Благо не издържа

Ако до този момент новият сезон на “Сървайвър” беше определян като по-скоро скучен, новите драми в обединеното племе определено засенчиха даже мрежата от интриги в “Ергенът” и турските сериали като Опасно изкушение.

Обратите в играта за оцеляване създадоха ситуация, в която дори известният с надменното си отношение Благой Георгиев се разчувства толкова, че едва не пророни сълза.

външна реклама

Той и ММА боецът Георги Валентинов се оказаха заточени на Острова на отшелника, за да чакат трети играч за елиминационна битка. Актрисата Снежана Макавеева трябваше да замине за битка с тях.

Шампионката по гребане Станилия Стаменова и отстъпи жертвоготовно идола, който й даваше имунитет и който тя намери малко по-рано.

Снежана прие драматично тази саможертва и дори заяви, че отказва подаръка. Водещият Ваня Джаферович обаче подчерта, че решението е на Станилия и така всичко беше решено.

Станилия разби двамата мъжкари в битката за оцеляване, която беше за сръчност и концентрация.

Очаквано тя затрудни Георги, който в един момент просто спря да играе.

Ваня Джаферович го подкани да се бори, защото все още има шанс, но боецът официално се отказа, давайки показно шанс на Благо да продължи участието си в предаването. В края на играта Джизъса и Жоро, който се сдоби с прякора богомолката, защото се кръсти с повод и без повод, се прегърнаха.

Боецът даде кураж на бившия футболист и му заръча да стигне финала.

Благой пък остана просто без думи, но от изражението му се видя, че е дълбоко трогнат от жеста на Георги, който той няколко пъти определи като най-близкия му човек в играта.

Саможертвата му трогна дори жените от синия отбор, които не отдавна заявиха, че се страхуват от Жоро не само в играта, но и в реалния живот.

Георги дръпна за финал прочувствена реч за ценностите, които го движат и за това колко важно изпитание е бил “Сървайвър” за него като личност.

В един момент обаче полетът на мисълта му стана доста разнопосочен, което му навлече подигравки от зрители в социалните мрежи.

Други пък страшно харесаха поведението на ММА бoеца.

Участието на Георги обаче не приключва съвсем. Макар и факелът му на участник да угасна, той стана първият от съдиите, които ще определят победителя в шоуто.

външна реклама
Блиц Новини
Кадри от дрон над София: България не помни такава опашка под дъжда

кадри Фейсбук/Георги Господинов, Манол Пейков: България не помни такава опашка: Извикаха полиция Докато по върховете на родната политика и в прокуратурата на България се разиграват грозни и обидни сцени, в сърцето на столицата ни се случва нещо невиждано и изключително красиво. Дни наред хора извиват огромни опашки на Панаира на …

Блиц Новини
Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това!

кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това! В Деня на детето българските депутати решиха да се държат като инфантилни хулигани и почти успяха да провалят един от най-хубавите дни в годината. Физическите и словесни сблъсъци в парламента възмути всички, …

Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

error: Content is protected !!