fbpx

Съдбоносно решение в Хелс определя победителя на финала на сезон 2023

Hell's kitchen

Кадри нова ТВ: Съдбоносно решение в Хелс определя победителя на финала на сезон 2023

Битките в Хелс китчън са към края си. На финал останаха да се борят Станислав и Виолета след като успяха да се справят блестящо на вечерна резервация, въпреки непрекъснатите саботажи на су-шефовете Светлана и Никола.

И двамата проявиха съобразителност, концентрация и професионализъм и не се оставиха да бъдат подведени. Кристиян обаче по-трудно усети, пък и сам той опита да саботира, особено Станислав.

външна реклама

Може би това наклони везните в полза на сладкаря и окончателното решение на шеф Ангелов бе варненеца да напусне кухнята на ада.

И двамата са достойни за голямата награда, който и да грабне 100 000 лв ще бъде напълно заслужено и дори зрителите не успяват да определят кой от двамата е по-добър.

Много се радвам, защото Станислав и Виолета са ми фаворити още от началото на сезона! Двамата са много достойни и прекрасни хора!
Можещи, интелигентни и винаги амбициозни!
Истината е, че и двамата са вече победители, но Виолета си беше най-можещата и адекватна жена през този сезон!
Имаше си своите слаби моменти, но се стегна и успя да блесне!

Браво! Останаха моите двама фаворита! За мен и двамата са победители!! Успех, Вили и Станислав, страхотни сте!! 🫶

Успех и на двамата на Вили и Станислав! Моя фаворит е Станислав!

Абсолютно заслужено стигнаха до финала.Браво 👏👏 Който и да спечели от двамата го е заслужил.
Двамата готвят чудесно.
Успех и на двамата.

Браво и на двамата, заслужена победа, само съжалявам за Емануел исках да е на финал с Мира!Успех на всички!

Нека по добрия победи! Успех и късмет на Станислав, моят фаворит! ❤️

Големи естети, уникални мастър шефове. Моите сърдечни поздравления.

Тази вечер шеф Ангелов ще реши кой от двамата ще спечели наградата след последна резервация в Хелс китчън. На помощ на двамата влизат всички отпаднали досега участници и нека по-добрия победи. Двамата заслужават, справиха се с нелеки ситуации и инфарктни моменти, липса на време и огромно напрежение.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!