fbpx

Съдбоносно решение в Хелс определя победителя на финала на сезон 2023

Hell's kitchen

Кадри нова ТВ: Съдбоносно решение в Хелс определя победителя на финала на сезон 2023

Битките в Хелс китчън са към края си. На финал останаха да се борят Станислав и Виолета след като успяха да се справят блестящо на вечерна резервация, въпреки непрекъснатите саботажи на су-шефовете Светлана и Никола.

И двамата проявиха съобразителност, концентрация и професионализъм и не се оставиха да бъдат подведени. Кристиян обаче по-трудно усети, пък и сам той опита да саботира, особено Станислав.

Може би това наклони везните в полза на сладкаря и окончателното решение на шеф Ангелов бе варненеца да напусне кухнята на ада.

И двамата са достойни за голямата награда, който и да грабне 100 000 лв ще бъде напълно заслужено и дори зрителите не успяват да определят кой от двамата е по-добър.

Много се радвам, защото Станислав и Виолета са ми фаворити още от началото на сезона! Двамата са много достойни и прекрасни хора!
Можещи, интелигентни и винаги амбициозни!
Истината е, че и двамата са вече победители, но Виолета си беше най-можещата и адекватна жена през този сезон!
Имаше си своите слаби моменти, но се стегна и успя да блесне!

Браво! Останаха моите двама фаворита! За мен и двамата са победители!! Успех, Вили и Станислав, страхотни сте!! 🫶

Успех и на двамата на Вили и Станислав! Моя фаворит е Станислав!

Абсолютно заслужено стигнаха до финала.Браво 👏👏 Който и да спечели от двамата го е заслужил.
Двамата готвят чудесно.
Успех и на двамата.

Браво и на двамата, заслужена победа, само съжалявам за Емануел исках да е на финал с Мира!Успех на всички!

Нека по добрия победи! Успех и късмет на Станислав, моят фаворит! ❤️

Големи естети, уникални мастър шефове. Моите сърдечни поздравления.

Тази вечер шеф Ангелов ще реши кой от двамата ще спечели наградата след последна резервация в Хелс китчън. На помощ на двамата влизат всички отпаднали досега участници и нека по-добрия победи. Двамата заслужават, справиха се с нелеки ситуации и инфарктни моменти, липса на време и огромно напрежение.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!