fbpx

С много злоба се нахвърлиха върху семейството в Бригада нов дом

Блиц Новини

Кадри БТВ

Любимо на много зрители предаване „Бригада нов дом“ стартира както винаги с вълнуваща история. Влюбените Вероника и Дарин са главните герои в първия епизод на предаването, които са заедно от 22 години. Поради сърдечен дефект за Вероника е противопоказно да има деца, но въпреки това отглеждат три.

Двамата успяват да си купят къщичка, където да приютят семейството, но силите им свършват дотам. С кухня в мазето, баня на двора и спалня в която спи цялото семейство, условията са тежки за децата, като се налага през зимата да излизат мокри навън, за да стигнат от санитарните помещения до леглото.

Въпреки всички тези трудности любовта в семейството е много голяма.

Тя изглежда много крехка, но е много силна. Тя е като рицар от стъкло, така може да се опише, защото лесно може да се счупи. Тя е като цвете, нейното цвете е роза, с огромна гордост, грижа и тъга сподели пред камерата международният шофьор Дарко за жена си. Сърцето й в един момент може и да не тръгне.Опитвам се да не мисля, знам, че е възможно, но не вярвам, искам да е максимално време с нас.

Тя пък, въпреки тежкото си здравословно състояние опитва да се справи с всичко – три деца, малко магазинче за цветя, които сама отглежда в двора си.

Традиционно вече за българина след предаването доста коментиращи се нахвърлиха върху семейството. Нахвърлиха се с доста тежки критики, до една неоснователни, започнаха да смятат колко пари изкарва съпруга с професията си и как Вероника не е добра домакиня. Никой от тези уж уредени и кадърни коментиращи не се постави на мястото на семейството и дори да не одобряват техния начин на живот, могат поне да не бълват жлъч срещу хора, които дори не познават, не е това целта на предаването.

Някой според мен ги е уредил тези мързеливи хорица да им направят ремонт на кочината!
Те не са най-нуждаещи се, той е международен шофьор, тя има бутик за цветя…просто са много мързеливи!
Едно е да си беден,да нямаш нови мебели , уреди, НО Да е чисто, подредено!
Една боя на банята не струва милиони, за хигиената на тоалетната….нямам думи!
Мръсотията…е страшна!

Да нямаш възможност е едно (въпреки ,че случаят не е точно такъв), но да си мизерник е съвсем друго! Не може да си изхвърлят боклуците, но иначе три скъпи кучета си взели и тях да хранят! Много слаб старт на предаването!

Не останаха ненаредени и момчетата от новата бригада на Калин Евтимов, но това по може да се преглътне пред злобата и негативизма към едно семейство, което се опитва да подреди живота си.

Добре, че далеч не всички хора се хранят с хорското нещастие, много зрители подкрепиха и проекта и семейството с топли думи и положителна емоция.

Страхотно предаване, толкова злобни коментари прочетох, бъдете по-човечни, каузата е прекрасна! Семейството е сплотено, прекрасни са, бъдете здрави!

 

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!