fbpx
Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Очаквано седмицата на готвачите от Хелс китчън завърши със скандал. Цяла седмица имаше една дама, която не престана да пръска лоша енергия и да си отмъщава чрез оценяването.

Самочувствието на Виктория бе доста принизено от това, което направи като анализ шеф Манчев.

За втори път при нас и готвачка, знаеш ли, че салатата се овкусява?, поряза я той. А какво ще кажете за чипса? А след това дойде пъдпъдъка. От къде ти хрумна да правиш това със сос шафран?

Захапа я и за всичко това, което тя причини на Емануел най-вече от злоба.

Абе ти Виктория, не му ли харесваш ястията на Емо? Защо поне не опита? След това се обърна към него:

Поздравление за цялото ти участие, за всичко, което направи. Който не те е оценил това е лично негов проблем. Цялото ти представяне бе прекрасно, с много сериозно готвене, само че са ти дали 35 точки. За мен „Топ 20 български готвачи“ отива при Емануел.

Накрая започна да се оправдава за оценката си към Емо, като отново завъртя нещата в своя полза.

Аз се радвам, че съм му дала 5 точки. Сега е с по-малко от мен. Аз съм с 36 и не искам да съм на дъното на класацията.

Мариела обаче не бе доволна от това, че приятелката й опита да й помогне уж.

Чувствам, че не ми е сладка победата. Отстрани изглежда, че съм някаква схемаджийка, от което много ме боли, още повече изглежда, че не го заслужавам.

Отговори и на всички, които я нападнаха през социалните мрежи:

Честита ми заслужена победа !
Горда съм със себе си въпреки интригантите и злобарите, с които се сблъсках ! Надявам се , че са ви харесали рецептите, които показах ! Жалко, че не излъчиха всяка рецепта, но затова са социалните мрежи !
Мина и това приключение ! Да видим какво ще е следващото, само знам , че няма да е по Тв 😀
Благодаря за подкрепата на близките си и за всички , които знаят аз коя съм, каква съм и не търсят под вола теле !
Бъдете здрави 🫶

Ето и един от най-меките коментари, изразяващ мнението на зрителите.
Поне пред себе си бъди честна Мариела. Виктория обезсмисли представянето ти и труда и интересните ти авторски рецепти.Не си заслужила плакета на черешката и трябваше да го заявиш ясно и на висок глас и да го върнеш на шеф Манчев, за да го връчи на този,който го заслужава не според измислените точки.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!