fbpx

Руснак налага с камшик момичета на улицата

Новини
външна реклама

Кадър видео „Наш Челябинск“

Три момичета предизвикаха гнева на жител на руския град Челябинск, след като са го събудили със силна музика в 5 сутринта в неделното утро.

 

Час по-късно жителят на Челябинск си изпуснал нервите и въоръжен с колан тръгнал да разгонва шумната компания, съобщават световните издания. Разгневеният мъж удрял по бедрата и задните части, но конфликтът не приключил дотук.

външна реклама

Момичетата веднага записали с телефоните си побоя и написали заявление в полицията. Според тях те не са пречили на никого и само са слушали музика на телефона си. Може би подобно извинение щеше да проработи, но те били „предадени“ от собствените си акаунти в социалните мрежи, където нещата изглеждат по различен начин.

А съдейки по всичко, те са събудили не само мъжа с колана, но и други жители на квартала, които са заснели действията на момичетата от прозорците на апартаментите си, пише Блиц.

Артьом Клименко, директор на управляващата компания, която стопанисва жилищния комплекс, не взема страна, но осъжда лудориите на момичетата и съветва жителите да се обаждат в такива случаи на полицията, вместо да прибягват до кавги.

Момичетата между другото се оплакват, че в полицията само са се „посмяли над ситуацията“ и сега не знаят дали търсят този мъж, или не. И затова те са разпространили видеозапис на нападението в социалните мрежи.

От полицията в Челябинск съобщават, че показанията на момичетата са регистрирани и в момента се проверяват. Мъжа с колана го очаква глоба. Всъщност и момичетата ги очаква глоба – за нарушаване на закона за шума.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Синият талон на шофьора и трудовата книжка стават електронни

външна реклама Снимка вихрогон.бг Нови предложения внасят от „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Да бъдат въведени електронни трудови книжки предлагат депутати от „Изправи се БГ! Ние идваме!“. За целта те са внесли в парламента предложения за промени в Кодекса на труда. Идеята е цялата информация от трудовите книжки да стане …

Новини
Състоянието на Каролев остава критично

външна реклама Снимка профил ФБ   Близо 3 месеца след инцидента в Пирин, икономистът Владимир Каролев остава в реанимацията. Травмите му, получени при падането в планината, са преодолени от лекарите и той се възстановява, но все още има нужда от реанимационно лечение и е на апаратна вентилация, пише Факти. Той …

Новини
Парламентът изслушва премиера, викат и Иван Гешев

външна реклама Кадър видео Нова ТВ По предварителната си програма днес депутатите трябва да изслушат главния прокурор Иван Гешев. Служебният премиер Стефан Янев ще бъде изслушан в парламента за финансово-икономическото състояние на държавата. В днешния дневен ред на депутатите е и актуализираният от кабинета План за възстановяване и устойчивост и …