fbpx

Руски професор съветва как да преборим депресията след Нова година: Ще има и други празници

Блиц Новини

илюстрация Pixabay

„Превъзбудата преди Нова година обикновено завършва със спад“, това коментира ръководителят на катедрата по невро- и патопсихология на Московския държавен университет „Ломоносов“, професор Александър Тхостов пред ТАСС, предаде агенция КРОСС.

„Хората се подготвяха, очакваха много, после се забавляваха. И сутринта на 1 януари те се събуждат и осъзнават, че нищо не се е променило много. В тази ситуация трябва да разберете, че тази година не е последната, ще има и други. Следователно ще има и други възможности да реализирате своите планове и очаквания „, обясни той.

За предотвратяването на апатично настроение, психологът посъветва през оставащите празнични дни да се обърне внимание на общуването със семейството и на здравето.

Според проф. Тхостов е препоръчително да се започне 2021 година с настройката, че тежките изпитания ще приключат някой ден.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

error: Content is protected !!