fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ и „Инстаграм“

Днес рожден ден празнува един от най-бързо набиращите популярност български актьори – Филип Буков. Звездата от сериалите „Откраднат живот“ и „Татковци“ става на 29 години. По този повод той гостува в предаването „Преди обед“, където пред водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев за първи път разкри името на новата жена до себе си.

Както е известно, напоследък сърцето му бе свързвано с актрисата Диляна Попова и певицата Виктория Георгиева. Оказа се обаче, че отношенията му и с двете са били само професионални. С първата е снимал филм, който се очаква да излезе през пролетта – „Аферата Пикасо“, а втората го поканила да се снима в два негови клипа.

„Пазя в тайна новата ми приятелка, но ще ви разкрия първото й име – Ива се казва. Тя учи в Софийския университет. Студентка е в трети курс, учи PR“, разкри Филип.

Той се борил сериозно за нейното сърце и за това да я накара да повярва, че е сериозен в намеренията си към нея. „Просто действах в пълна противоположност на нейните очаквания. Ако примерно е предполагала, че още от първите една-две срещи ще я водя към едно определено място, аз правех точно обратното. Не съм се опитвал да я целувам, държах се дълго време само като приятел. Тя е доста мълчалива, аз й се смея, че е темерут. Така спечели моето доверие. Преди да станем гаджета месец-месец и половина излизахме само по вечери, говорихме си“, каза той.

„Тя е наясно още когато сме се запознали каква е моята професия. Тя не ревнува от моите колежки. То е ясно, че като работя с някоя девойка, винаги има интимни сцени. Но аз съм я запознал с всички мои колежки, с които работя, така че няма проблем“, обясни Буков.

„Не съм планирал дали ще празнувам рождения си ден. Тези дни ми беше много натоварено. Не съм организирал празненство. Даже снощи бяхме с компания – на мой приятел му се роди дъщеря. Моята приятелка като мина полунощ тръгна да ми честити рождения ден, но й викам „Тихо!“ Аз се опитвам да се прибера навреме, а като кажеш, че имаме рожден ден, те ще кажат да поръчаме още една бутилка и ще „катастрофираме“ пак. Напоследък все ме юркат да ходим някъде. Аз не пия, но като се прибера в 3-4 ч. и другия ден заминава на кино. Приятелката ми още не ми е дала подаръка, каза, че по-късно днес ще го направи“, призна актьорът, а Сашо Кадиев се пошегува: „Значи още не го е взела“.

В студиото на предаването му приготвиха специална торта за рождения ден.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Силвена Роу: Невиждано наводнение в Дубай

Кадри БТВ Климатичните промени все по-осезателно напомнят за себе си. Вече няколко години сме свидетели на екстремни горещини и наводнения предизвикани от огромни количества дъжд. У нас също на няколко пъти тези валежи създадоха тежки проблеми в различни райони на страната. Но за Дубай и района това са невиждани количества. …

error: Content is protected !!