fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ и „Инстаграм“

Днес рожден ден празнува един от най-бързо набиращите популярност български актьори – Филип Буков. Звездата от сериалите „Откраднат живот“ и „Татковци“ става на 29 години. По този повод той гостува в предаването „Преди обед“, където пред водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев за първи път разкри името на новата жена до себе си.

Както е известно, напоследък сърцето му бе свързвано с актрисата Диляна Попова и певицата Виктория Георгиева. Оказа се обаче, че отношенията му и с двете са били само професионални. С първата е снимал филм, който се очаква да излезе през пролетта – „Аферата Пикасо“, а втората го поканила да се снима в два негови клипа.

„Пазя в тайна новата ми приятелка, но ще ви разкрия първото й име – Ива се казва. Тя учи в Софийския университет. Студентка е в трети курс, учи PR“, разкри Филип.

Той се борил сериозно за нейното сърце и за това да я накара да повярва, че е сериозен в намеренията си към нея. „Просто действах в пълна противоположност на нейните очаквания. Ако примерно е предполагала, че още от първите една-две срещи ще я водя към едно определено място, аз правех точно обратното. Не съм се опитвал да я целувам, държах се дълго време само като приятел. Тя е доста мълчалива, аз й се смея, че е темерут. Така спечели моето доверие. Преди да станем гаджета месец-месец и половина излизахме само по вечери, говорихме си“, каза той.

„Тя е наясно още когато сме се запознали каква е моята професия. Тя не ревнува от моите колежки. То е ясно, че като работя с някоя девойка, винаги има интимни сцени. Но аз съм я запознал с всички мои колежки, с които работя, така че няма проблем“, обясни Буков.

„Не съм планирал дали ще празнувам рождения си ден. Тези дни ми беше много натоварено. Не съм организирал празненство. Даже снощи бяхме с компания – на мой приятел му се роди дъщеря. Моята приятелка като мина полунощ тръгна да ми честити рождения ден, но й викам „Тихо!“ Аз се опитвам да се прибера навреме, а като кажеш, че имаме рожден ден, те ще кажат да поръчаме още една бутилка и ще „катастрофираме“ пак. Напоследък все ме юркат да ходим някъде. Аз не пия, но като се прибера в 3-4 ч. и другия ден заминава на кино. Приятелката ми още не ми е дала подаръка, каза, че по-късно днес ще го направи“, призна актьорът, а Сашо Кадиев се пошегува: „Значи още не го е взела“.

В студиото на предаването му приготвиха специална торта за рождения ден.

външна реклама


Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

БГ звезди
Животът на Павката от „Сървайвър“ се преобърнал, майка му каза всичко

кадри bTV: Животът на Павката от „Сървайвър“ се преобърнал, майка му разказа цялата драма Още от нощта, в която Павел отпадна от „Сървайвър“ и разкри, че само няколко месеца преди това е бил в център за лечение на зависимости, зрителите чакат да чуят цялата история. Как се е преобърнал живота …

error: Content is protected !!