fbpx

Ротация извади Мария Цънцарова от сутрешния блок на БТВ

Блиц Новини

кадри bTV

Най-ранобудните зрители на bTV веднага са забелязали, че Мария Цънцарова не се появи в последния работен ден на седмицата до Златимир Йочев. Винаги в такива случаи се пораждат въпроси каква е причината.

Затова и Йочев побърза да успокои зрителите, но думите, с които го направи, прозвучаха малко странно.

„И ние влизаме в ротация, затова Мария почива“, коментира водещият, от което стана ясно, че скоро сигурно ще видим солови изяви на Цънцарова, а той ще си поеме глътка въздух. Рано сутрин може и да е имало хора да помислят, че водещата е загубила мястото си заради ротацията в правителството, но това не е така. „Сглобката“ Цънцарова – Йочев ще видим отново на екран още в началото на следващата седмица.

В отсъствието на титулярката на предаването, единственото женско присъствие в сутрешния ефир беше новинарката Полина Мечкуева, която е най-новото попълнение в екипа на „Тази сутрин“. Игнорирайки присъствието ѝ, „старите кучета“ Злати Йочев, Пепи Бакърджиев, Боби Лазаров и проф. Рачев подкара прекалено мъжки разговор.

Когато Бакърджиев взе да разказва какъв филм за възрастни е гледал предната нощ, нещата взеха сериозно да излизат извън контрол. Продуцентът каза да продължаваме нататък“, обяви Боби Лазаров, явно чул остри реплики в слушалката.

Бакърджиев обаче не беше свършил, той трябваше да се изфука с лилавите си чорапи на Сакраменто Кингс, които му донесъл колегата му Митко Тасев от САЩ. „Тези са от скъпите – 20 долара“, подчерта спортният журналист.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!