fbpx

Росен Миленов, бивш служител на ДАНС: Илчовски казва истината

Новини
външна реклама

Снимка профил ФБ, Евроком

За Борисов още с идването му в МВР му знехме какво представлява, с оглед на досието му. Той е един посредствен човек, изключително страхлив. Всички досега го бутаха.

Трябва всички да участват в управлението. Който и да дойде, всичко се случва и сега в управлението. За Борисов още с идването му в МВР му знаехме какво представлява, с оглед на досието му. Това заяви в предаването „Часът на избора“ по телевизия „Евроком“ Росен Миленов, бивш служител на ДАНС.

външна реклама

„Беше цинично да му позволим да продължи политическата си кариера. Имах възможност да говоря, имах наличните доказателства, че е изключително криминална личност. Исках да му прекратя политическия път“, споделя още той.

„Но няма държава в лицето на институциите. Имах 160 страници в Софийска градска прокуратура. По мое искане към Борис Велчев разказах всичко, което беше мое достояние – ставаше дума за 7 млрд. лева. Няма никакво развитие.

Последният главен прокурор е креатура на Пеевски. Гешев е подставено лице. Няма и капацитет на юридическо лице. Има едни орди от хиляди хиени, които държат мръсните пари – онези 200 млрд. лева. Тези хора търсят проекти, в основата на които има един шоумен, който да забавлява хората. Борисов 10 години забавлява хората, но цената е жестока.

Всичко, което каза Илчовски, е истина – как един кръг в държавата ползва благата и преференциите. Никой в този скандал, не е невинен“, коментира още Росен Миленов, бивш служител на ДАНС.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Пуснаха палав чат между Венета Райкова и Галин

външна реклама Снимки социални мрежи „Чакаме. И заедно ще четем моята книга “Вендета”, коментира Райкова под пост на певеца, представящ новия му проект. На тази близост се натъкна репортер на show.blitz.bg.. външна реклама Изглежда бившата водеща на „Горещо“ си е паднала по певеца, който напоследък залива социалните мрежи с голи …

Новини
Милица Гладнишка: Чувствах се самотна, спях с този и онзи

външна реклама Кадър видео Нова ТВ Малко се знае в общественото пространство за личния живот на чаровната Милица Гладнишка. Астрисата открехна завесата и сподели пред Мон Дьо и „Неделята на NOVA“ разтърсваща история за смъртта на майка си. Актрисата разкри, че майка ѝ е била много болна и е починала …

Новини
Близо 1 660 000 българи са бедни

външна реклама Снимка pixabay Ключов приоритет е и интеграцията на пазара на труда на неактивни и безработни, в това число продължително безработните. Бедните българи са 23,8 процента от населението или близо 1 660 000 души, а целта е до 2022-ра година делът им да намалее на 22,5 на сто. външна …