fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Ромина заплаши Гала с разкрития

Мистерията с напускането на Ромина Тасевска от „На кафе“ вече е изяснена напълно. Най-хубавата панелистка се включи в предаването на Гала от новото си работно място – студиото на „Съдебен спор“. Именно Ромина ще се заеме с трудната задача да замести емблематичната водеща Нана, която емоционално се раздели с продукцията след 13 години.

Новата позиция е огромен кариерен скок за съпругата на Дарко Тасевски и бивша мис България. Друг въпрос е доколко тя ще се справи с работата, която е свързана с огромно напрежение тъкмо за водещия. При всички случаи, зрителският интерес към предаването ще порасне, най-малко от любопитство.

„Израснах като човек и жена с вас, колеги. Помогнахте ми да променя някои като възгледите си“, това каза Ромина при включването си от студиото на „Съдебен спор“. От вълнение тя обърка имената на Гала и Нана, но бързо се усети. После пък изненадващо се оказа, че поне физически вече бившата панелистка ще остане съвсем близо до колегите си. Оказа се, че само една стена дели студиото на „Съдебен спор“ и „На кафе“.

Ивфлуенсърът Блажев обвини Роми, че му учрочасала колата

Гала и оределите панелисти пожелаха успехи на Ромина, само инфлуенсърът Жоро Блажев се направи леко сърдит от промяната в екипа. Той разказа любопитна история с Ромина, която го предупредила да не си купува кола в Ретрограден Меркурий. Както е известно, моделката е много запалена по астрологията и го предупредила, че с колата ще се случи нещо лошо.

Ромина се оказала права. Вчера дърво паднало и затиснало автомобила на Блажев, паркиран на столична улица. Блажев, който е много скептичен към предсказанията по звездите приза, че прогнозата на Роми излязла вярна. Хубавото в случая е, че щетите са относително леки.

Ромина Тасевска не се поколеба да се изфука с новия екип, в който отива. Тя даже предупреди Гала, че ако нещо се заяде с нея, ще ѝ изпрати митичния Жоро Игнатов от „Съдебен спор“. „Хората не знаят как се държиш с панелистите в рекламите“, заяви наследницата на Нана на бившата си шефка. Естествено всичко това беше шега, а Гала я допълни, че ако това стане, ще си вземе верния Дарко Ангелов за защита.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!