fbpx

Роксана защити Диона: Всички грешим, не може да сме възпитатели на милиони деца

Hell's kitchen

кадри Нова телевизия

Певицата Роксана защити по Нова телевизия своята колежка Диона, която беше подложена на масово обществено порицание, след като беше заловена да шофира под въздействие. Въпреки че кръвна проба потвърди, че тя е приела кокаин и така се е качила в колата, ромската звезда е шокирана от случая.

Роксана, която е близка с Диона, беше категорична, че арестуваната изпълнителка е много против наркотиците. По нейни думи, тя може и да пие по някое питие, но никога не е посягала към нещо по-сериозно. Роксана освен това обясни, че не приема масовите обвинения към колежката ѝ и към другите кумири на подрастващите.

“Всички сме хора, всички грешим. Аз не мога да бъда възпитател на милиони деца. Може да сме някакъв пример, но не можем да сме възпитатели”, коментира Роксана. Певицата каза, че скоро ще се срещне и на живо с приятелката си Диона.

През седмицата и двете певици бяха наградени на VIP Awards, като Роксана получи наградата от името на колежката си.

Ромската певица, която стана популярна и извън фолк средите с участието си в готварското шоу “Хелс китчън”, обясни също, че самата тя е много остра по темата с дрогата към големия си син, който е на 22. “Това е отрова, ако правиш това, ще умреш, така съм му го казвала, по този грозен начин”, призна тя.

Роксана, която се възстановява от операция на гласните струни, разкри също, че ще сключи това лято брак с мъжа до себе си.

На въпрос на водещата Марина Цекова какво да правят жените, които страдат заради пороците на мъжете си, Роксана отговори:

“Не мога да им кажа на всички да си зарежат семействата и да си изгонят мъжете. Мога да им кажа да се борят с тях. Минала съм през това, знам какво е, понякога стават чудеса. Има и мъже, които се променят”.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!