fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ: Натали Трифонова изревнува в ефира на БТВ Злати Йочев или по-скоро вниманието, което му обръщат зрителките

Натали Трифонова не можа да се прикрие и открито изревнува в ефир от подарък, който водещият получи от дамите от български град

За пореден път се потвърди, че Златимир Йочев е сред любимите телевизионни водещи на аудиторията.

външна реклама

Вече повече от година той е титулярното лице на сутрешния блок на БТВ, а винаги доброто му настроение явно предизвиква все повече симпатии сред зрителите.

Доказателство за това имаше днес, когато 37-годишният хасковлия получи изненадващо писмо. Всеки делничен ден от 6 до 7 ч. той обсъжда актуалните теми със своите колеги от новинарската, спортната и синоптичната емисия, които са дежурни. Днес това бяха съответно Ивайло Везенков, Димитър Тасев и Натали Трифонова, а в студиото бе и климатологът проф. Георги Рачев, който има своя рубрика всеки вторник и петък.

Още в началото Димитър Тасев каза, че има нещо, което трябва да прочете в ефир. Спортният журналист извади лист хартия и каза, че това е писмо до Златимир Йочев от женския клуб в Свищов:

Този месец ви изпращаме една домашна бананова торта, а другият нещо по-различно

„Здравейте, г-н Йочев. Дамският клуб от Свищов се включваме в инициативата на „Тази сутрин“ – „Закуска в сутрешния блок“. Изказваме благодарност, че миналата седмица ни информирахте на каква честота можем да слушаме БТВ радио в Свищов и казахте няколко думи за града ни. Поздравяваме нашия съгражданин – оператора Добромир Иванов. Този месец ви изпращаме една домашна бананова торта. А другият месец ще измислим и ще ви направим нещо по-различно. Пращаме ви и мушама – да си имате“.

Тук Йочев благодари, поздрави ги, каза отново честотата на радиото в Свищов – 94,7 мегахерца, и показа мушамата, която са пратили дамите. След това „прехвърли топката“ към проф. Георги Рачев, който знаел каква е била съдбата на банановата торта. Всъщност, се оказа, че тортите са били две.

„Аз ще кажа каква е съдбата на втората торта. Вчера като взех кашона, той беше брутално разбит този кашон. Първата ми мисъл беше, че от там ще излезе Джери. Отвсякъде беше облепено „Чупливо, „Не слагай на ъгъл“, „Не покривай“. Въпреки всичко, беше направо съсипана тортата и не приличаше на нищо“, разказа той.

Другата торта пък била взета от Златимир Йочев. „Миналият петък специално ходих до офис на куриерска фирма да взема първата торта – бананката. Оставих я на колегите от сутрешния блок и тръгнах на път. Дори и аз не съм опитал, но колегите казаха, че е била чудесна. Благодаря ви“, обясни той.

Тук се намеси Натали Трифонова, която се разсърди, че до тях не е стигнала торта. „Така ли? Аз призовавам мъжки клуб Свищов. Не дамски, а мъжки клуб Свищов да прати една торта, защото Злати не мисли за нас“, каза с усмивка тя.

Димитър Тасев прочете и имената на жените, пратили писмото: „Гала, Изи, Дани, Дани Д., Дани Б., Анета, Ружа, Петя и Анелия. Това са дамите, които са ни изпратили тези неща“.

На масата между колегите имаше и красив букет, който също е от дамски клуб Свищов. Те се пошегуваха, че очакват да им пратят супа и туршия.

външна реклама
Блиц Новини
Кадри от дрон над София: България не помни такава опашка под дъжда

кадри Фейсбук/Георги Господинов, Манол Пейков: България не помни такава опашка: Извикаха полиция Докато по върховете на родната политика и в прокуратурата на България се разиграват грозни и обидни сцени, в сърцето на столицата ни се случва нещо невиждано и изключително красиво. Дни наред хора извиват огромни опашки на Панаира на …

Блиц Новини
Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това!

кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това! В Деня на детето българските депутати решиха да се държат като инфантилни хулигани и почти успяха да провалят един от най-хубавите дни в годината. Физическите и словесни сблъсъци в парламента възмути всички, …

Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

error: Content is protected !!